Kategoriler
İhaleler

Eyüpsultan Belediyesi’nden satılık arsa

Eyüpsultan Belediye Başkanlığı tarafından İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi’nde yer alan arsa satışa sunuluyor. Arsa Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesine göre kapalı teklif usulüne göre satılacaktır. Satış işlemi Eyüpsultan Belediye Encümeni tarafından ihale ile yapılacaktır. İhale ne zaman yapılacak? Arsa fiyatı ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Arsa ihalesi ne zaman yapılacak?

İhale yolu ile satışa sunulacak olan söz konusu satılık arsa Göktürk Mahallesi, 151 ada, 17 parsel üzerinde yer almaktadır. 151 ada 17 nolu parselde yer alan arsa 546,55 metrekare yüzölçümüne sahiptir. Arsa Eyüpsultan Belediyesi’ne ait olup 02 Haziran 2021 tarihinde Çarşamba günü satışa çıkarılacaktır. Kapalı teklif usulüne göre ihale ile satışa sunulacak olan arsanın ihalesi saat 10:30’da yapılacaktır. İhale 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesine göre gerçekleştirilecektir. Söz konusu satış ihalesi Eyüpsultan Belediyesi Encümeni tarafından gerçekleştirilecektir.

İlahesi yapılacak olan arsanın fiyatı ne kadar?

208 yılındaki imar planına göre konut imar alanında kalan arsa ayrık ve ikiz nizamda 3 katlı konut yapılmasına müsaittir. Arsada 2021 yılı Şubat ayında yapılan değişiklikle TAKS=0,40 H=5 kat yapılanmalı ticaret+konut alanı olmuştur.  Arsanın muhammen bedeli ise 4 milyon 918 bin 950 TL olarak belirlenmiştir. Arsanın ihalesine katılmayı düşünen vatandaşlar teminat bedeli olarak 147 bin 568,50-TL ödemeleri gerekiyor. Müracaatlar en geç 01 Haziran 2021 tarihinde Salı günü mesai bitimine kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne yapılması gerekmektedir.

Exit mobile version