Kategoriler
Proje Haberleri

Faraz 14 Elvankent satışları başladı

Faraz 14 Elvankent projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Faraz Grup İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 12 adet daire ve 6 adet dükkan bulunmaktadır. Daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 12 adet daire ve 6 adet dükkan bulunmaktadır. Daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 130 metrekare olmaktadır. Site araçlarınızı park edebilmeniz için 20-25 adet araç kapasiteli kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca asansör, hidrofor, kablo TV ve fiber internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra daireler arası ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulamaları yapılmaktadır. Çamaşır odası, kiler ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri ve asansör mevcuttur.

Faraz 14 Elvankent konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Etimesgut İlçesi Atakent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, market ve park bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Faraz 14 Elvankent fiyatları ne kadardır?

Faraz 14 Elvankent projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 625 36 18 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version