Kategoriler
Proje Haberleri

Feyizoğlu 2 Kayapa Değerpark Bursa’ya değer katıyor

Feyizoğlu İnşaat firması tarafından Bursa İli, Nilüfer İlçesi, 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde Feyizoğlu 2 Kayapa Değerpark projesi hayata geçiriliyor. Projede yer alan daireler satışa sunuldu. Peki konut projesinde daire tipleri neler? Konut büyüklükleri ne kadar? Evlerin fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

30 Ağustos Zafer Mahallesi üzerindeki proje alanı üzerinde inşa edilen projede satışlar başladı. 7 konut bloğundan meydana gelen projede pek çok sosyal donatı ve yeşil alan yer almaktadır. Daireler 2+1 dubleks ve 3+1 tipten oluşmaktadır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri 150 metrekare ile 155 metrekare arasında değişmektedir. Daire içlerinde ankastre set, giyinme odası, ebeveyn banyosu, portmanto gibi olanaklar yer almaktadır.

Sosyal donatı bakımından zengin olan site içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz adına daire başı 1 araçlık açık otopark alanı da mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, kamelyalar, çocuk oyun parkı ve geniş peyzaj alanları bulunmaktadır.

Feyizoğlu 2 Kayapa Değerpark fiyatları ne kadar?

Konut projesinde iki tip daireler mevcuttur. Bu daireler 2+1 dubleks ve 3+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca konutların fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişiklik göstermektedir.

155 metrekare büyüklüğündeki 2+1 dubleks daireler 1 milyon 060 bin TL,

150 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler 1 milyon 210 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca site içerisinde bazı bloklarda daire satışları tamamlanmıştır.

Feyizoğlu 2 Kayapa Değerpark nerede yer alıyor?

Konut projesi, Nilüfer’in en gözde yerlerinden 30 Ağustos Zafer Mahalesi’nde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Semtte market ve pazar gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan vardır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 328 45 47 ve 0532 977 75 53 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız… dair

Exit mobile version