Kategoriler
Proje Haberleri

Olkar Yakamoz Gölcük son daireleri satışta

Konut projesi Kocaeli İli, Gölcük İlçesi, Yüzbaşılar Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Gölcük konut projesi Olkar İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde daire satışları devam etmektedir. Projede daireler hemen teslim edilmektedir. Olkar Yakamoz Gölcük konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Gölcük Yüzbaşılar Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesinde toplam 5 daire yer almaktadır.  Olkar Yakamoz Gölcük projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise 145 metrekare ile 156 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca proje kapsamındaki dairelerde ebeveyn banyosu, ankastre set, spot aydınlatma gibi olanaklara yer verilmiştir.

Proje içerisinde; açık otopark, özel güvenlik sistemi, peyzaj uygulaması yer almaktadır. Aynı zamanda projede farklı kat ve cephe seçenekleri de mevcuttur. Site toplam 5 daireden oluşmaktadır. Projede son 2 adet daire satışa çıkarılmıştır.

Olkar Yakamoz Gölcük fiyatları ne kadar?

Gölcük konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden sınırlı sayıda;

145 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 340 bin TL,

156 metrekare brüt alana sahip 3+1 daireler 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Olkar Yakamoz Gölcük nerede yer alıyor?

Konut projesi Gölcük, Yüzbaşılar Mahallesi’nde site içerisinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje, Yeni Gölcük Hastanesi, muhtarlık, sahil, semt pazarı ve daha pek çok sosyal alana rahatça ulaşım sağlayabilirsiniz.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 540 56 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version