Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

FK Life Onkoloji lansama özel ödeme fırsatları ile satışta

FK Life Onkoloji Gaziantep Şahinbey’de yer alan bir konut projesidir. Fatih Kocabağ İnşaat tarafından hayata geçirilen projede satışlar devam etmektedir. Satışları devam eden proje dairelerinin özellikleri, büyüklükleri ve satışları hakkında genel bilgiler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

FK Onkoloji projesi toplam 6000 metrekare inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. Bu alanda toplam 63 adet konut bulunmaktadır. Konutların tamamı 3,5+1 olarak tasarlanmıştır. Dairelerin tamamı akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Her dairenin kendine özel kat bahçesi bulunmaktadır. 35 metrekarelik geniş alana sahip olan bu bahçeler hem yaz hem kış ayları için tasarlanmaktadır. Daire içleri birinci sınıf kalitede malzemeler ile hazırlanmıştır. İç kapılar kullanışlı özel tasarım, dış kapılar güvenli çelik kapıdır. Kat bahçelerinin dışında dairelerde iki adet de balkon bulunmaktadır. Konutlarda hem yatak odasında hem de çocuk odasında özel banyo bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu ve çocuk banyosunda da birinci sınıf kalitede malzemeler kullanılmıştır. Katlara iniş çıkış için asansör bulunmaktadır.

FK Onkoloji projesinde güvenlik için 7/24 kamera sistemi bulunmaktadır. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark vardır. Merkezi lokasyondaki sitenin içinde çocuklar için özel oyun alanları ve geniş peyzaj alanları vardır. Ayrıca özel yürüyüş alanları ve dinlenme alanları da site bahçesinde yer almaktadır.

FK Onkoloji konumu ve satışları

Proje merkezi bir konumda yer almaktadır. Şehir merkezine ve Gaziantep havaalanına 15 dakika mesafededir. Alışveriş merkezi ile çok sayıda özel ve devlet hastanesine 10 dakika uzaklıktadır. Proje konumundan daha uzak bir yere ulaşım için hem özel araçlar hem de toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma araçları evlere sadece yürüme mesafesindedir.

FK Onkoloji daireleri 3,5+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin brüt olarak kullanım alanı 250 metrekare net kullanım alanı ise 230 metrekaredir. Tek tip olan dairelerin şu anda satış fiyatı 2 milyon 750 binden başlamaktadır. Dairelerin satışlarında banka kredisi kullanma imkanı bulunmaktadır. Dairelerin 2023 yılı Ekim ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Lansmana özel yüzde 35 peşinatla kişiye özel ödeme fırsatları sağlanmaktadır. Yüzde 0 faiz imkanı da sunulan proje hakkında detayları 0 (506) 054 35 83 numarasından alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version