Kategoriler
Proje Haberleri

Galavia Atakent satışları devam ediyor

Galavia Atakent projesi lüks yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Ümraniye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje KG İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 adet bloktan oluşan daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin tamamı 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 adet bloktan oluşan daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin tamamı 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekare ile 95 metrekare arasındadır. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 65 metrekare ile 80 metrekare arasında olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca dairelerde görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Üstelik çift asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlarda pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa, merdiven ve park bulunmaktadır.

Galavia Atakent konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Ümraniye İlçesi İstiklal Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Projenin konumu anayol ve caddeye yakın konumdadır. Üstelik dolmuş, metro, minibüs ve otobüs duraklarına yakın konumda yer almaktadır.

Galavia Atakent fiyatları ne kadardır?

Galavia Atakent projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik fiyatlar büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Brüt 80 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 95 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 980.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (552) 731 52 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version