Kategoriler
Emlak Haberleri

Gardenia 16 Güzelbahçe ön talep topluyor

Mimarin Yapı tarafından İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Kahramandere Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan  Gardenia 16 Güzelbahçe projesinde ön talep toplama süreci başladı. Projeden villa sahibi olmak isteyenler projenin web sitesi üzerinde yer alan bilgi formunu doldurarak detaylı bilgi alabilir ve ön talep sürecini başlatmış olabilirler.

8 blokta 16 özel villa

Güzelbahçe İlçesi, Kahramandere Mahallesi’nde hayata geçirilen Gardenia 19 projesinin hemen yanında yer alan proje ile ilgili tasarım çalışmalarına başlandı. Proje 8 blokta ikiz nizam olarak tasarlanış toplam 16 özel villadan meydana geliyor. Projede yer alan ikiz villalar 2 katlı olarak projelendirildi. 4+1 tipinde tasarlanan projedeki villaların alanları alt ve üst kat toplam 217.52 metrekare büyüklüğe sahip.

Gardenia 16 Güzelbahçe projesinde yer alan villaların zemin katında hol, merdiven, depo, banyo, oda, mutfak, salon ve teras yer alıyor. villaların 1. katında ise hol, merdiven, 2 oda, 2 banyo, gardırop, ebeveyn banyosu, ebeveyn odası ve balkon yer alıyor.

Projenin sosyal alanları neler?

16 villadan meydana gelen projede  geniş bahçelerin dışında ayrıca açık yüzme havuzu, 24 saat güvenlik hizmeti, her villanın kendisine özel açık otopark alanı ve profesyonel site yönetimi hizmeti yer alacak. Projenin ödeme planı, villa fiyatları, teslim tarihi gibi bilgiler henüz belli olmadı.

Gardenia 16 Güzelbahçe nerede yer alıyor?

Proje Seferihisar Otoban gişelerine 1 dakika, şehir merkezine 20 dakika, Güzelbahçe sahil şeridine 6 dakika mesafede yer alıyor. Proje ayrıca Çeşme şehir merkezine 30 dakika, Urla şehir merkezine 15 dakika ve İzmir Havaalanı’na da 30 dakika mesafede yer alıyor. İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Kahramandere Mahallesi’nde yer alan proje Mektebim Koleji ve Şavkar Elit Spor ve Yaşam Merkezi’ne de yürüme mesafesinde yer alıyor.

Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 0232 446 0 406 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Gardenia 16 Güzelbahçe Tanıtım filmi

Güncel emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version