Kategoriler
Proje Haberleri

Glory Garden Villaları lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor

Glory Garden Villaları projesi modern mimari yapısı ve doğa ile iç içe olan yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Adapazarı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Profi İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde müstakil yaşam alanlarına sahip 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde müstakil yaşam alanlarına sahip 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 müstakil villaların büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için het villanın kendine ait otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villaya özel müstakil bahçe alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra villalarda açık teras alanı yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Glory Garden Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Adapazarı İlçesi Karaman Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine 10 dakikalık mesafede yer almaktadır. Kuzey Marmara Otoyol projesi ile şehrin yeni kapısında, Şehir Hastanesi ve Valilik gibi prestijli projelere yakın konumdadır.

Glory Garden Villaları projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 2.750.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (544) 214 14 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version