Kategoriler
Proje Haberleri

Günışığı Evleri 2 Çiğli satışları devam ediyor

Günışığı Evleri 2 Çiğli projesini konforlu ve özellikleri ile ilginizi çeken olan daireyi satışa çıkarmaktadır. Bu proje Ateşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesi İzmir İli, Çiğli İlçesi, Uğur Mumcu Mahallesi’nde yer almaktadır.

3 bin 450 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Konut projesinde toplam 51 adet daire yer almaktadır. Toplam 51 adet dairenin yer aldığı projedeki daire tipleri ise 2+1 ve 3+1 tip dairelerdir. 2+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 109, net ise 95 metrekare olacak şekilde projelendirilmiştir. 3+1 tip daireler ise brüt 136 metrekare, net ise 121 metrekare büyüklüğe sahiptir. Genel olarak özellikleri ile müşteriyi kendine çekmektedir. Site içerisinde bulunan bu evleri sizler inceleyerek seçenekleriniz arasına koyabilirsiniz. 3450 metrekare arsa üzerine yapılandırılan bu proje 2 blok toplam 51 daireden oluşmaktadır.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Genel olarak projenin özellikleri bakımından ilgi çektiğini söylemek mümkündür. Daireler oldukça geniş ve ferahtır. Çift balkon ve kapalı mutfak mevcuttur. Aynı zamanda mutfak ve ıslak zeminlerde 60*120 granit kullanmıştır. Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Mutfak, banyo ve vestiyer mobilyaları özel olarak dizayn edilmiş ve modern bir görünüm elde edilmiştir. Site içerisinde bulunan bu evlerin birçok sosyal alanı bulunmaktadır. Çocuk ve yetişkin ayrı olmak üzere yüzme havuzları, çocuk oyun parkları, oturma alanları gibi bir ok alan bulunmaktadır.  Daire içerisinde asansör bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ile site koruma altına alınmıştır. Site de hem ses yalıtımı hem de ısı yalıtımı mevcuttur. Aynı zamanda site içerisinde otopark mevcuttur ve sizler site içerisinde arabanızı istediğiniz zaman park edebilirsiniz.

Günışığı Evleri 2 Çiğli nerede yer alıyor?

Bu proje sayesinde sizler istediğiniz yere kolay bir biçimde ulaşım sağlayabilirsiniz. Yürüme mesafesinde olan birçok yer mevcuttur. Hastane ve eczane gibi sağlığın öne çıktığı yerler yürüme mesafesindedir. Bu da herhangi bir sağlık durumuna karşı büyük bir avantaj sağlamaktadır. Market, semt pazarı, alışveriş merkezi eve oldukça yakındır. Ayrıca aileniz ile veya çocuğunuzla vakit geçirmek için parka yürüyerek gidebilirsiniz. Eğitim açısından da öğrencilere büyük bir kolaylık sağlayan konumu sayesinde üniversite, ilkokul ve ortaokula gidecek olan öğrenciler yürüyerek gidilecektir. Aynı zamanda ulaşım olanağı olarak otobüs durağı ve dolmuş gibi ulaşım araçları kullanmakta mümkündür. Ayrıca minibüslere de kısa bir mesafe içerisinde ulaşmak mümkündür. Site içerisinde bulunan bu evler sizlere havuz manzarası sunmaktadır.

Günışığı Evleri 2 Çiğli fiyatları ne kadar?

Brüt 136 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 530 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Fiyatlar 1 milyon 650 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Ayrıca özellikleri bakımından dikkat çeken projenin modern tarzda döşendiğini söylemek mümkündür.

Bu proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0 (532) 394 47 58 numaralı telefon ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version