Kategoriler
Proje Haberleri

Happy Life Konutları Karabük daireleri hemen teslim!

Happy Life Konutları Karabük konut projesi ayrıcalıklı konumu ve anahtar teslim kaliteli daireleri ile sahiplerini bekliyor. Karabük’ün Merkez İlçesinde yükselen proje Ayvazlar İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir.  Konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Happy Life Konutları Karabük Projesinde Yaşam Başlıyor

İskan belgesi alınmış konut projesi, Karabük Merkez, 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi üzerindeki arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Proje iki konut bloğundan meydana gelmekte olup lüks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Happy Life Konutları Karabük kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daireler vestiyer, ebeveyn banyosu, ankastre set, spot aydınlatma gibi donanımlara sahiptir.

Bina içerisinde ise su deposu, otopark, hidrofor, asansör gibi olanaklar bulunmaktadır. Karabük konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 2+1 ve 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda 3+1 tip daireler brüt 130 metrekare alana sahiptir. Daireler anahtar teslim aşamasında olmakla beraber daire satışları devam etmektedir.

Karabük Konut Projesinde Daire Fiyatları Ne Kadar?

Dairelerin fiyatları dairenin tipine ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 130 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 600 bin TL’den başlayarak 750 bin liraya kadar çıkmaktadır.

Ayrıca daire satışları sırasında danışanlar gelirler doğrultusunda ödeme planları oluşturulmaktadır.

Hemen Teslim Proje Nerede Yer Alıyor?

Karabük konut projesi, Kanyon Köprüye yakın mesafede konumlandırılmıştır. Ayrıca marketlere, otobüs duraklarına, camiye 10-15 metre uzaklıktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0370 712 71 59 ve 0533 269 09 03 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version