Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Modern Bozüyük doğa içinde bir yaşam sunuyor

Villa Modern Bozüyük konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Bilecik’in Bozüyük İlçesinde yükselen proje Öztekin Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 2 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projede villalar lansman fiyatlarıyla satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Villa Modern Bozüyük Projesinin Sunduğu Avantajlar Neler?

Villa projesi, Bilecik’in Bozüyük İlçesi, Yenidoğan Mahallesi üzerindeki 6 bin 452 metrekarelik arazi üzerinde konumlandırılmıştır. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Villa Modern Bozüyük kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar son derece lüks bir mimariyle donatılmıştır. Ayrıca villaların kendine özel bahçesi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra villalarda hırsız alarmı, vestiyer, giyinme odası, kiler, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, teras, ankastre set gibi donanımlarda yer almaktadır.

Villa Modern kapsamında 6 farklı konsepte sahip 7 blok ve 20 lüks villa yer almaktadır. Proje, çift araçlık otoparkı, havuz, oyun ve spor alanı, sosyal tesisi ve güvenliği ile site içerisinde bir yaşam sunmaktadır. Ayrıca 200 metre uzunluğunda yürüyüş ve bisiklet yollarıyla doğal ve sağlıklı bir yaşam da sunulmaktadır. Bilecik villa projesi sahip olduğu 5000 metrekarelik yeşil alanları ve sosyal donatıları ile de ferah bir yaşam vadetmektedir. Villalar 4,5+1 olarak tasarlanmış olup 191 metrekare ile 209 metrekare arasında değişen brüt alanlara sahiptir.

Bilecik villa projesinde fiyatlar nasıl?

Villa fiyatları bulunduğu villa konumuna ve büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

4,5+1 tip villalar 1 milyon 380 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa fiyatları lansmana özel fiyatlardır.

Villa Modern Bozüyük Nerede Yer Alıyor?

Bilecek villa projesi Bozüyük İlçesi, Yenidoğan Mahallesi üzerinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje okullara, marketlere, minibüs-dolmuş duraklarına yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0228 314 30 00 ve 0530 349 23 36 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version