Kategoriler
Proje Haberleri

Hava Kent Akpınar etep etap teslim ediliyor

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen  Hava Kent Akpınar konut projesinde daire satışları özel fiyatlarıyla devam etmektedir. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projede lansman kampanyası hala devam etmektedir. Ödeme kampanyası ile ilgili detaylara, Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Hava Kent Akpınar Hangi İmkanları Sunuyor?

Proje, İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi Akpınar Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda İstanbul konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir.

Konut projesi toplam 4 bin konuttan meydana gelmektedir.  Projede farklı tip konutlar bulunmaktadır. Proje kapsamında 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daireler yer almaktadır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 120 metrekare arasında değişmektedir. Projede dairelerin dışında dükkanlar da vardır. Konut projesinde konfor ve güvenlik için her şey düşünülmüştür. Site içerisinde ayrıca açık otopark, kapalı spor salonu, basketbol sahası, 7/24 güvenlik gibi imkanlar sunulmaktadır

Eyüpsultan konut projesinde dairelerin satış fiyatları nedir?

İstanbul konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

90 metrekare 2+1 daireler 600 bin TL,

120 metrekare 3+1 daireler 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede ayda 2 bin TL ile ev sahibi olma avantajı sunulmaktadır.

Konut projesi nerede yer alıyor?

Konut projesi İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi Akpınar Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje ayrıca İstanbul Havalimanına 3 km mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 801 48 02 ve 0530 673 16 09 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version