Kategoriler
Proje Haberleri

Hayal Bodrum satışları devam ediyor

Hayal Bodrum projesi Muğla İli, Milas İlçesi, Kemikler Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Üstelik bu konut projesi Serhat Demir Çelik A.Ş. tarafından inşa edilmektedir. Proje kapsamında daire ve villa seçeneklerine sahip 199 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1 flat daireler ile 3 artı 1 ve 4 artı 1 havuzlu villalardan oluşmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Serhat Demir Çelik A.Ş. güvencesi ile tasarlanan projede daire ve villa seçeneklerine sahip 199 adet konut yer almaktadır. Proje kapsamında  2 artı 1 flat daireler yer almaktadır. Bununla birlikte 3 artı 1 ve 4 artı 1 havuzlu villalardan oluşmaktadır. Bu konutların büyüklüğü ise 63 metrekare ile 123 metrekare arasında değişmektedir. Daha detaylı inceleyecek olursak; 2 artı 1 flat dairelerin büyüklüğü brüt 63 metrekare ile 82.79 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 112.05 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 122.79 metrekare olmaktadır.

24 saat güvenlik hizmeti sağlanan projede her konuta özel açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; tenis kortu, voleybol sahası, fitness center, spa, havuzbaşı cafe, restaurant alanı, yüzme havuzu ve özel beach bulunmaktadır. Üstelik kendine ait plajı ve kusursuz vizyonla tasarlanmış yapısıyla dikkat çekmektedir. Projeye özel hizmetler içerisinde ise resepsiyon hizmeti, housekeeping, kuru temizleme ve shuttle bulunmaktadır. Bahsi geçen projede konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Bunun yanı sıra biyolojik arıtma sistemi ve yerden ısıtma sistemi yer almaktadır.

Hayal Bodrum konumu hakkında

Muğla’nın Milas İlçesi’nde yer alan proje Kaleboğazı Mevkii’nde inşa edilmektedir. Eşsiz orman manzarası ile birlikte doğanın içinde tertemiz bir hava ve sakin bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Özel beach bulunan proje denize 15 dakika uzaklıktadır. Üstelik havaalanına 5 dakikalık bir mesafededir. Alışveriş merkezleri, balıkçı restaurantlar ve Güvercinlik Sahil’i 10 dakika uzaklıktadır. Bununla birlikte okullara ve hastaneye 20 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Hayal Bodrum fiyatları ne kadar?

Hayal Bodrum projesinde fiyatlar konut tipine ve büyüklüğüne göre farklılık gösterebilmektedir. Ayrıca fiyatlar bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

63 metrekare brüt alana sahip 2+1 dairelerin fiyatları 4.840.000 TL’den başlamaktadır

113 metrekare brüt alana sahip 3+1 villaların fiyatları 9.625.000 TL’den başlamaktadır

Ayrıca 123 metrekare brüt alana sahip 4+1 villaların fiyatları ise 12.540.000 TL’den başlamaktadır

Aynı zamanda ödeme planında ilk etapta yüzde 40 peşinat ödemektedir. Kalan tutar ise 12 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme imkanı bulunmaktadır. Yüzde 40’dan fazla peşinat ödenmesi durumunda ise yüzde 25 indirim fırsatı sunulmaktadır. Konut projesinin 2024 yılı yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için (0312) 278 32 88 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Exit mobile version