Kategoriler
Proje Haberleri

Hisar City Marmara lansman fiyatlarıyla satışta

Hisar City Marmara projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Karadeniz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki 2 blokta toplam 24 adet konut bulunmaktadır. Bu konutların 20 tanesi 3 artı 1, 4 tanesi ise 4 artı 1 dubleks konutlardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisindeki 2 blokta toplam 24 adet konut bulunmaktadır. Bu konutların 20 tanesi 3 artı 1, 4 tanesi ise 4 artı 1 dubleks konutlardan oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekaredir. 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 306 metrekare olmaktadır. Proje, depreme uygun ve teknolojiyle donanmış vaziyettedir. Üstelik konutlar iç mimar tasarımı ile döşenmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ortak alanlar içerisinde çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde birinci sınıf lake mutfak dolapları ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Bütün odalarda ışık bandı ile birlikte led uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Hisar City Marmara konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Gemlik İlçesi Hisar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz, doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, cami, ilkokul, ortaokul ve üniversite bulunmaktadır. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Hisar City Marmara fiyatları ne kadardır?

Hisar City Marmara projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 306 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik iç mimar tasarım bedeli firma tarafından karşılanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 514 64 81, 0 (224) 513 93 69 veya 0 (532) 617 42 80 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version