Kategoriler
Emlak Haberleri

Homer Yapı konut sektöründe kuralları değiştiriyor

Türkiye’deki konut sektörüne yeni bir soluk getiren Homer Yapı, klasik anlamda metrekare ve beton kalitesi gibi ölçümlerle hareket eden sektöre farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Hayat tarzı, huzurlu yaşam felsefesi ve koleksiyon değerinde yapılar gibi kavramları öne çıkaran bu yenilikçi firma, Bursa’da faaliyetlerini sürdürüyor.

Homer Yapı’nın Hedefi: Koleksiyonluk Yapılar Üretmek

Bursa’nın merkezine yakın, fakat şehir karmaşasından uzak ormanlık arazilerde, Homer Yapı’nın ilk hedefi koleksiyonluk yapılar üretmektir. Firma, bu amacını gerçekleştirmek için manzaralı ve hikâyesi olan arazileri bulup çıkarmakta uzmanlaşmıştır.

Bursa’nın Tarih ve Doğal Güzellik Merkezinde Faaliyet Gösteren Homer Yapı

Türkiye’nin tarih ve doğal güzellik merkezi Bursa’da faaliyet gösteren Homer Yapı, mücevher değerindeki arazilerde müşterilerine seçkin bir yaşam tarzı sunuyor.

Homer Yapı’nın Metreküp Anlayışı ve Hayat Tarzı Sunumu

Temiz havası, sağlam zemini ve manzarasıyla seçkin ev sahiplerinin bir arada olduğu yaşam alanları üretmeyi hedefleyen Homer Yapı, hedef kitlesine metrekareden çok metreküp anlayışı ile bir hayat tarzını sunuyor.

Gümüştepe: Yeşil Bursa’nın En Yeşil Bölgesinde Homer Yapı Projeleri

Yeşil Bursa’nın en yeşil bölgelerinden olan Gümüştepe’de malikane, villa, penthouse gibi bağımsız birimlerin olduğu 5 proje birden hayata geçiren şirket, ‘ev alma komşu al’ mottosunu öncelikli hedef olarak belirlemiştir.

Homer Yapı’nın Ev Alma Komşu Al Politikası

Homer Yapı, alıcılarını dikkatle seçerek ve komşuluk ilişkilerini ön planda tutarak huzurlu bir yaşam ortamı oluşturma amacındadır.

Yönetim Kurulu Üyesi Emir Bayazıtoğlu’nun Görüşleri

Homer Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Emir Bayazıtoğlu, amacın, müşteri profilini huzurlu bir ortamda yaşayabilecek ve birbirleri ile en iyi seviyede ilişkiler kurabilecek kişilere göre belirlemek olduğunu belirtiyor.

“Müzayedelik Evler Hedefliyoruz”: Homer Yapı’nın Felsefesi ve Hedefleri

Homer Yapı’nın felsefesinde, sanat, sanatçı ve koleksiyonerlik ruhu bulunuyor. Bayazıtoğlu, amaçlarının müzayedelere konu olabilecek anıt yapı özelliğinde projeler üretmek olduğunu belirtiyor.

Klasik Müteahhitlik Anlayışına Karşı Homer Yapı’nın Yaklaşımı

Homer Yapı, klasik müteahhitlik anlayışına meydan okuyor ve alıcının gururla gösterebileceği, uzun vadede bir sanat eseri gibi değer kazanabilecek üst düzey konutlar hedefliyor.

Yüksek Prim Kazandıran Evler: Homer Yapı’nın Bursa Gümüştepe Projeleri

Homer Yapı, Bursa Gümüştepe’de villa, rezidans, penthouse ve malikane olmak üzere toplam 58 bağımsız birimin yapımına devam ediyor ve bu projeler sayesinde yatırımcılarına yüksek prim kazandırıyor.

Homer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Emir Bayazıtoğlu’nun Açıklamaları

Homer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Emir Bayazıtoğlu, başlangıç değeri 7 milyon olan bir rezidansın 1 yıl sonra 20 milyon liraya çıktığını ve bu değer artışında enflasyon düzeltmesinin de rol oynadığını belirtiyor.

Homer Yapı, sektöre yeni bir soluk getirerek kuralları değiştiriyor. Metrekare ve beton kalitesi gibi klasik ölçütler yerine, hayat tarzı ve huzur kavramlarını ön plana çıkarıyor. Bursa’da yer alan projeleriyle yatırımcılara hem seçkin bir yaşam tarzı sunuyor hem de yüksek prim kazandırıyor.

Firmanın projeleri neler?

Firmanın projelerinden biri Herya Evleri projesidir. Bu konut projesi Bursa, Gümüşlük’te yer almaktadır. Ayrıca projede 2 konut bloğunda toplam 12 residence yer almaktadır. Bir diğer proje ise Villa Eşne projesidir. Bu konut projesi yine Bursa, Nilüfer, Gümüştepe’de yer almaktadır. Toplam 14 adet villa bu projede yer almaktadır. Üçüncü proje ise Kavacık Sultan Konakları projesidir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version