Kategoriler
Proje Haberleri

Huzzak Hayat Country Bodrum satışları devam etmektedir

Huzzak Hayat Country Bodrum projesi yeşilin ve mavinin buluştuğu huzurlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Geniş bir site içerisinde yer alan projede 52 adet modern villa bulunmaktadır. Bu villalar 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Huzzak Yapı imzası taşıyan projede 2 katlı 52 adet modern villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 146 metrekaredir. 2 artı 1 villaların net büyüklüğü ise 102 metrekaredir. 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 205 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 villaların net büyüklüğü 103 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları ve oturma alanları gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Her villanın kendine özel bahçe alanı yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır.

Huzzak Hayat Country Bodrum konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Kazıklı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje yeşilin ve mavinin bir arada yer aldığı ferah bir yaşam alanı sunmaktadır. Ayrıca Muğla’nın eşsiz koyu Kazıklıbucak’da çam ormanlarının içinde yer almaktadır. Proje, denize yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Huzzak Hayat Country Bodrum projesi inşaat aşamasındadır. Konutların fiyatları ise henüz belirlenmemiştir. İlerleyen günlerde fiyat detayları belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 15 49 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version