Kategoriler
Proje Haberleri

Huzzak Yeşilvadi Meşe satışları devam ediyor

Huzzak Yeşilvadi Meşe projesi modern mimari yapısı ve doğa ile iç içe yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Şile İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4,5 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilen proje lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Site içerisinde 4,5 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 4,5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 250 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Müstakil girişli olan villalar şömine, taş oda ve müstakil bahçe alanına sahiptir. Sosyal alanlar içerisinde açık fitness alanı, kamelyalar ve açık çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Ayrıca peyzaj alanları, tıbbi aromatik bahçe, doğal fauna, at binme alanları, köy kulübü, dere kenarı, yürüyüş ve bisiklet parkurları gibi birçok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra doğal gıdaya ulaşım ve sağlıklı bir yaşam olanağı sunulmaktadır.

Engelliye uygun ulaşım rampası yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır.

Huzzak Yeşilvadi Meşe konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Şile İlçesi Yesilvadi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar eşsiz doğa manzarasına sahiptir.

Huzzak Yeşilvadi Meşe projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 250 metrekare büyüklüğe sahip 4,5 artı 1 villaların fiyatı 14.850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 15 49 veya 0 (553) 450 49 77 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version