Kategoriler
Proje Haberleri

Kassa Cevizlidere Çankaya’da yükseliyor

Kassa Cevizlidere konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Çankaya İlçesinde yükselen Kassa Yapı güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar üç konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Kassa Cevizlidere Projesinde Dairelerin İçlerinde Neler Yer Alıyor?

Site içerisinde bulunan proje, Çankaya İlçesi Huzur Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Geniş yerleşim alanının büyük bir bölümü de özel peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda Kassa Cevizlidere lüks donanımlara sahip daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir. Daire içlerinde giyinme odası, vestiyer, ayakkabılık, çamaşır odası, ebeveyn banyo gibi imkanlar mevcuttur. Ayrıca ankastre set, yerden ısıtma, orman ve şehir manzarası da dairelerin sahip olduğu özelliklerdir.

Site içerisinde yeşil alan ve çocuk oyun alanları, güvenlik, her daireye kapalı otopark, elektrikli araç şarj alanı gibi olanaklar bulunmaktadır. Ankara Çankaya konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri brüt 83 metrekare ile 190 metrekare arasında değişmektedir. Proje 2 konut bloğu ve 41 daireden meydana gelmektedir.

Çankaya konut projesi nerede konumlandırılmıştır?

Ankara konut projesi, Çankaya’nın Huzur Mahallesinde yer almaktadır. Proje ayrıca şehrin merkezinde konumlandırıldığı için pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Daire fiyatları ne kadar?

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

130 metrekare 2+1 daireler 2 milyon 150 bin TL,

140 metrekare 3+1 daireler 2 milyon 200 bin TL,

170 brüt alana sahip 4+1 tip daireler ise 2 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin Haziran 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0544 925 64 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version