Kategoriler
Proje Haberleri

İbf Şehr-i Köşk satışları devam ediyor

İbf Şehr-i Köşk projesi ultra lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İbf Doğan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İbf Doğan İnşaat tarafından hayata geçirilen proje ultra lüks yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekare ile 175 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. 2 adet 10 kişilik asansör, toplantı salonu ve bina girişlerinde lobi yer almaktadır. Hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Vestiyer, mutfak, lavabo, banyo ve çamaşır makinesi dolapları yapılmaktadır. Bütün odalarda ahşap parke uygulanmaktadır. Ayrıca antre, mutfak, balkon, hol, lavabo, tuvalet ve banyolarda granit ve seramik uygulaması yapılmaktadır. Mutfak ve odalarda geniş manzara panaromik görüş sağlayan pencereler yer almaktadır. Antre, mutfak ve bütün odalarda dekoratif tavan uygulaması yapılmaktadır.

İbf Şehr-i Köşk nerede yer alıyor?

Proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Tınaztepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Çevresinde 5.000 metrekarelik park alanı yer almaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı, düğün salonu, yüzme havuzu ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Tramvaya 300 metre uzaklıkta yer almaktadır.

İbf Şehr-i Köşk fiyatları ne kadar?

İbf Şehr-i Köşk projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik 36 aya kadar taksit seçenekleri sunulmuştur. Brüt 165 ile 175 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 765.000 TL ile 935.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 91 38 veya 0 (542) 423 14 23 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version