Kategoriler
Proje Haberleri

İbf Şehr-i Yaşam lansmana özel satışlar başladı

İbf Şehr-i Yaşam projesi geniş özellikleri ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Kayseri Melikgazi’de bulunan proje İbf Doğan İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje 8350 metrekarelik alana inşa edilmiştir. Site içerisinde 3 blok, 133 daire ve 3 ticari alan bulunmaktadır. Projede 3 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, 8350 metrekarelik bir alana inşa edilmiştir. Ayrıca site, 3 blok, 133 daire ve 3 ticari alandan oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Sitede ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark mevcuttur. Ayrıca kreş, oyun parkı, spor alanı, yürüyüş alanları ve kamelya gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Bina girişinde lüks ve modern lobi bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet 10 kişilik asansör bulunmaktadır. Üstelik bunun 1 tanesi sedye asansörüdür. Bunun yanı sıra akıllı ev sistemi, yangın ve hırsız alarmı ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Antre, mutfak ve tüm odalarda dekoratif tavan uygulanmaktadır. Ayrıca tüm odalara ahşap parke uygulaması yapılmaktadır. Her dairede 2 adet telefon hattı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa, merdiven, park ve korkuluk bulunmaktadır. Ayrıca banyo, geniş koridor, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

İbf Şehr-i Yaşam konumu hakkında

Söz konusu proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi İldem Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca site, doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır. Ulaşım olarak ise; otobüs ve tramvay gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

İbf Şehr-i Yaşam fiyatları ne kadardır?

İbf Şehr-i Yaşam projede lansmana özel fiyatlar ve 72 aya kadar taksit seçenekleri bulunmaktadır. Projede bulunan, büyüklüğü brüt 165 metrekare olan 3 artı 1 dairenin fiyatı 520.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 91 38 ya da 0 (542) 423 14 23 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version