Kategoriler
Proje Haberleri

İbf Şehr-i Yıldız lansmana özel satışlar başladı

İbf Şehr-i Yıldız projesi konforlu yaşam alanları ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Kayseri Kocasinan’da proje İbf Doğan İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Söz konusu projede 3 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Lansmana özel kampanyalı satışlar sizleri bekliyor. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede bulunan, 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 140 metrekaredir. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Isı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Her daireye özel 2 araçlık otopark mevcuttur. Ayrıca kamelya, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve spor alanları bulunmaktadır. 2 adet 10 kişilik asansör bulunmaktadır. Ayrıca asansörün 1 tanesi sedye için kullanılmaktadır. Merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. 2 banyo, 3 tuvalet, 3 lavabo ve 2 adet balkonu bulunmaktadır. Bina girişinde lüks ve modern lobi bulunmaktadır. Antre, mutfak ve tüm odalarda dekoratif tavan uygulanmaktadır. Her dairede 2 adet telefon hattı bulunmaktadır. Tüm odalara ahşap parke zemin uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve korkuluk bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

İbf Şehr-i Yıldız konumu hakkında

Söz konusu proje Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Zümrüt Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca proje, doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte eczane, market, park, sağlık ocağı, semt pazarı ve spor salonu gibi yerler yakın konumdadır. Ulaşım olarak ise; anayol ve caddeye yakın olup otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

İbf Şehr-i Yıldız fiyatları ne kadardır?

İbf Şehr-i Yıldız projesi, lansmana özel fiyatları ve 36 aya varan taksit seçenekleriyle sizleri bekliyor. Projede bulunan, büyüklüğü brüt 200 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 969.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 91 38 ya da 0 (542) 423 14 23 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version