Kategoriler
Proje Haberleri

İdeal Loft Çorum lansman fiyatları ile satışta

İdeal Loft projesinde lansman fiyatları ile satışlar başladı. Lansmana özel kampanyalı fiyatlar sınırlı sayıda daire için geçerlidir. Proje Çorum merkezde Çepni Mahallesinde yer almaktadır. Aynı bölgede projeleri bulunan İdeal Home İnşaat Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje hakkında merak edilenler ve daire özellikleri haberin devamında bulunmaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri nelerdir?

İdeal Loft projesi, şehrin en prestijli bölgelerinden birisinde yer almaktadır. Proje daireleri otopark + zemin kat üzerine inşa edilmektedir. Bina kat sayısı toplam üçtür. Projede toplam 18 adet daire bulunmaktadır. Daireler 1+1 olarak hazır bulunmaktadır. Kullanım alanları 50 metrekaredir. Dairelerde yatak odası, salon. mutfak, banyo bulunmaktadır. Ayrıca her dairenin kendine özel balkonu bulunmaktadır. Konutlarda mebran kapılar bulunmaktadır.

İdeal Loft evlerinde araç park etmek için kapalı otopark bulunmaktadır. Zemin katta yer alan bu otopark, tüm dairelerin araçlarının sığacağı büyüklüktedir. Özel peyzajlı bahçe alanı bulunmaktadır. Bu alan balkonlardan rahatça izlenmektedir. Güvenlik için 7 gün 24 saat kamera sistemli güvenlik hizmeti verilmektedir. Ayrıca daire girişlerinde görüntülü diyafon mevcuttur. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kombi kullanılmaktadır.

İdeal Loft konum avantajları

Proje, şehrin önemli alanlarına yakın mesafededir. Hem özel araçla ulaşım, hem toplu taşıma ile ulaşım kolaydır. Evler, Çorum şehir merkezine 1500 metredir. Şehrin önemli sağlık merkezlerinden olan Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine 130 metre uzaklıktadır. Şehirler arası yolculuklarda kullanılan otobüs terminaline 1100 metre mesafededir. Bölgenin prestijli projelerinden Kentpark Millet Bahçesine komşudur. Kentpark Millet Bahçesi ile proje evlerinin arasında sadece 300 metre vardır. Bunlara ek olarak eğlenme ve alışveriş yapmak için Ahl Park Avm’ye sadece 900 metre mesafededir.

İdeal Loft evlerin şu anda lansmana özel uygun fiyatlar ile satışta yer almaktadır. Büyüklükleri 1+1 olan 50 metrekare daireler 550.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Proje için verdiğimiz bilgilere ek olarak bilgi almak ve fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Proje için irtibat numaraları 0 (364) 202 00 20 ve 0 (533) 542 88 55’dir. Ödeme koşulları ve güncel fiyatlar için numaraları arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version