Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ikinci etabı satışta

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinin ikinci etabı satışa sunulmuştur. 24 ay vade farksız olarak taksitlendirilen tapulu devre mülkler yaz sezonuna özel 130.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, projenin Türkiye’den ve yurt dışından yoğun bir ilginin olduğunu ifade etmiştir. Ayrıca Elmas; “İkinci etabımızı planlanan tarihten 6 ay önce satışa sunduk. Üstelik aynı ilk etapta olduğu gibi 5 yıldızlı otel konforunda, tatil fırsatı sağlamaktadır.” ifadelerini kullanmıştır.

“Planlanan tarihten 6 ay önce satışa sunduk”

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, söz konu projenin Türkiye’den ve yurt dışından büyük ilgi gösterdiklerini bildirmiştir. Ayrıca Elmas; “2. etabımızı planlanan tarihten 6 ay önce satışa çıkardık. 2. etap konutlar aynı ilk etapta olduğu gibi 5 yıldızlı otel rahatlığında, ömür boyu tatil fırsatı sağlamaktadır.” açıklamasında bulunmuştur.

Elmas, Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesiyle devre mülk alıcısına Antalya’nın 4 mevsim yaşayan iklimi ve benzersiz doğasında 4 mevsim tatil avantajı sağladıklarını bildirmiştir. Ayrıca Elmas; “Yeni nesil tatil anlayışıyla inşa edilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, salgının değiştirdiği tatil alışkanlıklarına uygun olarak geliştirilmiştir. Ayrıca bütün dünyayla beraber Türkiye’de de hakim olan ekonomik şartlara uygun yeni bir tatil konsepti olarak dikkat çekmektedir. Projeden konut sahibi olanlar, kendi evlerinin mahremiyeti ve hijyeninde 5 yıldızlı otel rahatlığında tatil yapabilirler. Ayrıca projenin sunduğunu ‘kişiselleştirilmiş hizmet’lerden de sınırsızca faydalanabilmektedirler. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, sakinlerine tek valizle kendi evlerine yolculuk yapma fırsatı vermektedir. Bununla birlikte, pek çok hizmeti kendi ihtiyaç ve tercihlerine göre organize edebilme fırsatı sağlamaktadır.” dedi.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya yeni nesil tatil anlayışı

Elmas, Covid-19 salgını ve ardından birçok alanda olduğu gibi tatil anlayışında da değişim yaşandığına değinmiştir. Ayrıca Elmas; “Şirket olarak değişimi yakından takip ediyoruz. Bununla birlikte yılların bilgi birikimi ile geleceğin yaşam alanlarını tasarlıyoruz. Bu düşünce ile geliştirdiğimiz turizm sektöründeki ilk yatırımımızı da güçlü bir projeyle hayata geçiriyoruz. Sektöre yalnızca dev bir turizm yatırımı kazandırmakla kalmıyoruz. Aynı zamanda Covid-19 salgını ardından oluşan ekonomik konjonktürün değiştirdiği tatil beklentilerine yeni nesil çözümler sağlıyoruz. Salgınla beraber yaşamımıza dahil olan yeni normal, pek çok kişide kalıcı alışkanlıklar geliştirmiştir.

Farklılaşan ihtiyaçlara yönelik insanların doğal bir eğilimi bulunmaktadır. Üstünde titizlikle çalışarak geliştirdiğimiz projede, yeni nesil tatil konutları anlayışına uygun biçimde tatil ve ev kavramlarının yaşamdaki karşılıkları buluşmaktadır… İlk etapta güven ve konforu bir araya getiriyoruz. Tatil Evleri konseptinde, evdeymişçesine izolasyon ve güvenlik sağlanmaktadır. Bununla birlikte 5 yıldızlı bir otelin sağladığı konfor ve hizmetler sunulmaktadır. Resepsiyon, oda servisi ve 7/24 bütün otel fırsatlarına sahip konutunuzda her mevsim özel hissetmeniz sağlanmaktadır. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya sakinleri, Kepez kent ormanına komşu konumdadır. Böylece temiz orman havasında ve ev konforunda, 5 yıldızlı otelin avantajları ile tatil yapabileceklerdir.

Kuşaklar boyu tatil

Z. Altan Elmas, paylaşım ekonomisinin gelecekte yükselen bir değer olarak kendini göstereceğini belirtmiştir. Ayrıca Elmas; “Salgın ardından yaşanan yüksek enflasyon sebebiyle artan tatil fiyatlarına çözüm getiren ve paylaşım ekonomisine dayalı işleyişiyle yıllar ve hatta nesiller boyu hesaplı tatil fırsatı sağlayan yeni nesil tatil evleri, kendisine yapılan yatırımı enflasyona karşı korumaktadır. Bununla birlikte “tatilden para kazanma” döneminin de kapılarını aralamaktadır. Tapulu devre mülk sahipleri, tatil organizasyonlarını yaparken bütçelerini kişi başına hesap etmek yerine bir defa ödeyerek geniş aileleriyle beraber olmanın tadını çıkarıyor. Söz konusu projedeki geniş balkonlu konutlar, birçok kişinin konaklamasına imkân tanıyacak biçimde tasarlanmıştır. 1 artı 1 evler 4 kişi, 2 artı 1 evler 6 kişi kapasitesine sahiptir. Ayrıca 3 artı 1 evler ise 8 kişi kapasitesine sahiptir. Devre mülk sakinleri, beyaz eşyalar, oturma grupları, küçük ev aletleri ve ev tekstili gibi ihtiyaçlara yanıt veren eşyaları evlerinde kullanıma hazır durumdadır.” dedi.

Tatil ve yatırım bir arada

Elmas, tatil ve yatırım fırsatına değişmiştir. Ayrıca Elmas; “Yüksek prim ve kira potansiyeliyle getirisi yüksek bir yatırım fırsatı sunan Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinden devre mülk alanlar, dilerlerse ayrıcalıklı bir tatil yapabilirler. Ayrıca dilerlerse tatil hakkını yüksek kira getirisiyle devrederek gelir sağlama fırsatına sahip oluyorlar. Bu sayede söz konusu projeden tapulu mülk alanlar yatırımlarını enflasyona karşı koruyabiliyor. Bununla birlikte değer artışından yararlanabiliyorlar.”

Yaz sezonuna özel 130.000 TL’den başlayan fiyatlarla

Şirket tarafından, yeni nesil tatil konutlarından devre mülk almak isteyenlere çok özel ödeme planı hazırlamıştır. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim ardından yaz sezonuna özel 130.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Sur Yapı bünyesinde 24 ay vade farksız taksit imkânı

Vadeli ödeme planından yararlanmak isteyenlere toplam tutarın yüzde 35’ini peşin ödeme ardından kalan tutar Sur Yapı bünyesinde vade farksız 24 eşit taksitle ödeyebiliyor. Ayrıca devre mülk fiyatları, bulunduğu kata, cepheye, metrekareye ve seçilen tarihe göre değişmektedir. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde devre mülk tapusu, hissesi oranında ve satın alırken belirlediği tarih aralığındaki kullanım haklarıyla tümüyle kişinin kendisine ait olmaktadır.

“Hepsi bizde, tapusu sizde”

Söz konusu projede 1 hafta fiyatına 4 mevsim ayrıcalıklı tatil fırsatı sunulmaktadır. Üstelik 4 mevsim tatil seçenekleri ile aynı gün hem denize girme hem de kayak yapma fırsatı yer almaktadır. Projede 7/24 otel hizmetleriyle 5 yıldızlı tatil konforu bir arada sunulmaktadır. Kullanılmadığı dönemlerde ise kiraya verme ve gelir elde etme fırsatı bulunmaktadır. Ayrıca tapulu mülk avantajıyla enflasyona karşı korunan ve her geçen gün prim yapan bir yatırım fırsatıdır.

Projedeki konutların 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 daire seçenekleri mevcuttur. Dairelerde beyaz eşyalar, oturma grupları, küçük ev aletleri ve ev tekstili gibi her türlü ihtiyaca yanıt veren eşyalarla donatılmıştır. Faaliyet alanları içerisinde uzman eğitmenlerle kapalı ve açık çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Ayrıca özel plaj, kumsallı yüzme havuzu, aquapark, çocuk havuzları, kadınlara özel yüzme havuzlarının, dalga havuzu, kapalı, sıcak ve soğuk su yüzme havuzu ve zen havuzları, Spa & Wellness, spor kulübü, fitness, yoga, pilates, voleybol, kardio, basketbol, mini futbol, tenis ve stüdyo dersleri gibi geniş bir sosyal alana sahiptir. Bununla birlikte 32.000 metrekare ormanlık alana komşu konumdadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version