Kategoriler
Proje Haberleri

İnpark Seki Evleri satışları devam ediyor

İnpark Seki Evleri projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Politeks A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. 5.500 metrekarelik arsa alanı üzerindeki site içerisinde 3 blok ve toplam 50 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

5.500 metrekarelik arsa alanı üzerindeki site içerisinde 3 blok ve toplam 50 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 107 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 144 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 1.200 metrekarelik kapalı otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde 3.500 metrekarelik yeşil alan bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı, dinlenme yerleri, yürüyüş yolları ve kamelyalar bulunmaktadır. Üstelik yeşil alanlar için tam teşekküllü peyzaj ve otomatik sulama sistemleri mevcuttur. Asansör, hidrofor ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun asansör ve rampa girişi mevcuttur. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Ayrıca zemin etüdü çalışması yapılmıştır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Daire içi ahşap pres kapılar yer almaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Banyolarda ve lavabolarda birinci sınıf vitrifiye ve armatürler bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin, lavabo aynası ve dolaplar yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat parke ve ıslak zeminlerde birinci sınıf fayans uygulanmaktadır. Işık havuzlu aydınlatma sistemi kullanılmaktadır. Ana balkonlar geniş olacak şekilde çift balkon yer almaktadır. Ayrıca balkonlarda kombi ve klima ünitesi için tasarlanmış gizli alan mevcuttur.

İnpark Seki Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın İnegöl İlçesi Yunusemre Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa manzarasına sahiptir.

İnpark Seki Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 107 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 670.000 TL ile 750.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 144 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 900.000 TL ile 1.000.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 714 96 10 veya 0 (538) 475 44 55 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version