Kategoriler
Emlak Haberleri

Invictus İnşaat Çeşme’ye 2 yeni proje yapıyor

Invictus İnşaat kapsamında Butik inşaat projeleri Dalyan ve İzmir’den sonra Çeşme’de devam etmektedir. Alaçatı ve Ilıca’daki Invictus Sunset yurtiçi ve yurtdışında çok ciddi bir ilgi aldıklarını belirten inşaat sektörü CEO Üzeyir Adıgüzel sadece Ege Bölgesi’nde projelerine devam etmek de değil Türkiye genelinde bu inşaat projelerini sürdürmeyi hedeflemiştir.

Invictus İnşaat’tan Çeşme’ye iki yeni proje

İzmir Merkezi’nde olan inşaat firması Invictus İnşaat İzmir ve Dalyan’ın ardından Alaçatı ve Ilıca’da iki yeni inşaat projesi ile Çeşme’ye girmiştir. Toplam 110 daire ve bir bütik otelden oluşan bu 4 etaplı proje oldukça ilgi almaktadır. 250 milyon lira yatırımla yapılan bu inşaat 15 dönümden oluşan arazide yapılmaktadır. Haziran 2021 tarihinde de ilk etabı teslim edilecektir. İnşaatın devam ettiği bu süreçte Invictus Sunset projesi 3 + 1, 4 + 1 ve 5 + 1’den oluşan daireler yapılacaktır. Ilıca plajı manzaralı toplam 41 tane villadan oluşmuştur.

Çeşme’de 12 Ay Yaşam Projesi Invictus İnşaat

Devam eden ve ilk etabını haziran ayında teslim eden bu proje hem yurt içinde hem yurt dışında büyük bir ilgi almıştır. Invictus İnşaat CEO’su olan Üzeyir Adıgüzel bu tüm sektöre referans olabilecek projeleri yapmak istediğini belirtmiştir. Ürettikleri tüm projelerinde inovasyon ve modernliği son derece dikkat çekmekte ve ilgi toplamaktadır. Ayrıca ihtiyaçlar kapsamında tasarımları oldukça önem gösterdiklerini de belirtmiştir.

Invictus İnşaat Projesi Eşsiz Tasarımı ile Çeşme’de

Türkiye’nin yatırımlarını sürdürdüğü bu eşsiz proje Çeşme’de sürmektedir. Bu konu hakkında Adıgüzel bir açıklama yapmıştır. Yatırımları yapabilecekleri için oldukça mutlu olduğunu söylemiştir. Her iki projede olan ilgisini doğru bir yolda ve doğru bir şekilde gösterdiğinde söylemiştir. Doğru yerde, doğru mimarın, doğru bir şekilde tasarım yaptığın ortaya eşsiz bir görüntü çıkacağını da eklemiştir. Bu şekilde Invictus İnşaat’ın bu proje oldukça değer verdiği söylenebilir. Aynı zamanda çeşme’de bu iki yeni projenin oldukça iyi bir şekilde ilerlediğini görmektesiniz.

Bu şekilde sizler Çeşme’deki bu projeye hakkında bilgiler toplayabilirsiniz. Bu iki yeni projede inşaat çalışmalar devam etmektedir.

Daha fazla güncel haberi için tıklayınız…

Exit mobile version