Kategoriler
Proje Haberleri

İsmail Bey Konutları Kasım 2023’te teslim

İsmail Bey Konutları projesi Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer alan modern bir konut projesidir. Ayrıca bahsi geçen proje Deko – Rasyonel İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2.289 metrekarelik arsa alanı üzerinde 30 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler farklı tip ve büyüklükte olup 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Deko – Rasyonel İnşaat’a ait projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi haberimizde verilmiştir.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Deko – Rasyonel İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 2.289 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 3 katlı olmak üzere 2 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 30 adet daire yer almaktadır. Daireler ise farklı tip ve büyüklükte olup 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü net 56 metrekare ile 104 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü net 90 metrekare ile 120 metrekare arasında değişmektedir.

Projede yüksek kaliteli inşaat malzemeleri kullanılmıştır. C30 beton tercih edilerek sağlamlık ve dayanıklılık garantilenmiştir. Yüzde 45 tamamlanma seviyesine sahip olan projede yerden ısıtma, ses izolasyonu ve ısı yalıtımı gibi modern özellikler bulunmaktadır. Fiber internet, merkezi uydu sistemi, arıtma sistemi, hidrofor ve su deposu gibi pek çok özellik mevcuttur. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Her daireye özel açık otopark alanı yer almaktadır. Üstelik Konutlarda yerden ısıtma sistemi sayesinde hem konforlu hem de ekonomik bir yaşam sunulmaktadır. Ebeveyn banyolu dairelerde tamamı 60×120 cm Kütahya seramik kullanımı tercih edilmiştir.

İsmail Bey Konutları konumu hakkında

Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer alan proje Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkeze 5 dakika uzaklıkta olup, Düzce otogar ve otoban çıkışına da 5 dakika mesafededir. Aynı zamanda dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın konumdadır. Üstelik daireler park ve yeşil alan manzarasına sahiptir.

İsmail Bey Konutları fiyatları ne kadar?

İsmail Bey Konutları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Proje kapsamında 2 artı 1 dairelerin fiyatı 950.000 TL ile 1.650.000 TL arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 1.350.000 TL ile 2.050.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Kasım 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(533) 712 47 89 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…

Exit mobile version