Kategoriler
Proje Haberleri

Kampüs Esenboğa Evleri satışları devam ediyor

Kampüs Esenboğa Evleri konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Çubuk İlçesinde yükselen proje Sefa Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Kampüs Esenboğa Evleri Projesinde Daire ve Site Özellikleri Neler?

Lansman fiyatlarıyla satışa sunulan proje, Ankara’nın Çubuk İlçesi Esenboğa Merkez Mahallesi üzerindeki arazi içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Proje kapsamındaki dairelerde vestiyer, çamaşır makinesi, gömme dolap, mobilya, ankastre set gibi donanımlar bulunmaktadır.

Proje, 280 daire ve 9 ticari birimden meydana gelmektedir. Site içerisinde güvenlik, otopark, kamera sistemi gibi imkanlar mevcuttur. Proje kapsamında bazı bloklar bitmiş bazılarının yapımı devam etmekte olup ayrıca satışa da sunulmuştur. Daireler 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir.

Esenboğa konut projesinde daire fiyatları nedir?

Ankara Esenboğa konut projesinde kapsamında satışları devam eden daireler firmadan özel fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

60 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 465 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi, Esenboğa Havalimanı ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin hemen yanında konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda Man fabrikası ve protokol yoluna 5 dakika mesafede yer almaktadır. Dolmuş ve otobüs de kapının önünden geçmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0543 59 18 06 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version