Kategoriler
Proje Haberleri

Kartal Wings güncel satış fiyatları

Kartal Wings projesi, İstanbul’un lüks projelerinden birisidir. Şehrin en prestijli bölgelerinden birisi olan Kartal’da yükselen proje, Umran Yapı ve Amad Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 1+1’den 5+1’e kadar çok sayıda daire bulunan projede satışlar devam ediyor. Proje hakkında detaylar ve dairelerin güncel satış fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve sosyal donatılar

Kartal Wings projesi toplam 278 daireden meydana gelmektedir. 12.000 metrekarelik alanda yer alan projede ayrıca 9 adet de ticari alan yer almaktadır. Projede toplam 3 blok yer almaktadır. Bu bloklar alçak tasarımlı olduğundan birbirinin önünü kapatmaz gün ışığı alımını engellemez. Daireler her ailenin bütçesine ve zevkine uygun olarak tasarlanmıştır. Kişi sayısına göre 1+1’den 5+1’e kadar çok sayıda farklı daire projede yer almaktadır. Ayrıca geniş aileler için 5+2 loft daireler de projede bulunmaktadır. Konutların iç tasarımında birinci sınıf kaliteli malzemeler tercih edilmektedir.

Kartal Wings projesinde daireler kadar sosyal donatılar da dikkat çekiyor. Projede hem yetişkinler, hem çocuklar için özel yüzme havuzu yer almaktadır. Çocukların vakit geçirmesi için ayrıca oyun alanları ve parklar da hazırlanmaktadır. Bunun dışında araç parkı için hem açık, hem kapalı otopark mevcuttur. Kat sayısı 18 olan bloklara iniş çıkış asansör ile sağlanmaktadır. Mevcut asansör sistemi hem insan, hem yük taşımak için elverişlidir.

Kartal Wings daire özellikleri ve güncel fiyatları

Proje daireleri anahtar teslim olarak satılmaya devam etmektedir. Projedeki 1+1 daireler net 74 metrekare kullanım alanına sahiptir. Salon + mutfak, yatak odası, banyo ve terastan oluşmaktadır. Şu anda satış fiyatları 2.846.000 TL’den başlamaktadır. 2+1 daireler net 81 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerde mutfak ile salon ayrıdır. Daire konumuna göre sayısı değişen balkonları vardır. Ayrıca ebeveyn banyosu da yer almaktadır. Fiyatları 3.168.000 TL’den başlamaktadır. 3+1 daireler 99 metrekare kullanım alanına sahiptir. İki oda bir salon dairelere ek olarak bir odası fazladır. Bu dairelerin satış fiyatı 4.100.000 TL’den başlamaktadır. Projenin en geniş daireleri 5+2 loft dairelerin net kullanım alanı 270 metrekaredir. Bu dairelerde 5 oda, 2 salon, 3 banyo yer almaktadır. Satış fiyatları şu anda 10.588.000 TL’den başlamaktadır.

Kartal Wings projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz. İletişim için 0536 297 22 72 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version