Kategoriler
Proje Haberleri

Lovin Maris Evleri satışları başladı

Lovin Maris Evleri bulunduğu bölgenin en merkezi ve en nezih lokasyonunda yükselmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Lovin İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Modern mimari tasarıma sahip site içerisinde 14 adet konforlu villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 2 ve 6 artı 3 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, kalite ve konforu mükemmel bir biçimde harmanlayan yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Şık mimari tasarımlı site içerisinde 14 adet adet estetik villa yer almaktadır. Bu villalar 4 artı 2 ve 6 artı 3 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 2 villaların büyüklüğü brüt 433 ile 543 metrekare arasında değişmektedir. 4 artı 2 villaların net büyüklüğü ise 348 ile 413 metrekare arasında değişmektedir. 6 artı 3 konut tipindeki villaların büyüklüğü brüt 571 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 3 villaların net büyüklüğü 455 metrekare olmaktadır. Villalar 3 ve 4 katlı olarak değişmektedir. Üstelik asansör sistemi yer almaktadır.

Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Her villanın kendine özel müstakil yüzme havuzu ve bahçe alanı bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar bağımsız ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bununla birlikte banyo ve seramik ürünlerinden döşeme sistemlerine kadar tüm detayları kaliteli malzemeler ile döşenmektedir.

Lovin Maris Evleri konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Dereağzı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Sultan Fatih Caddesi üzerinde merkezi ve nezih bir konumda yükselmektedir. Üstelik bu villalar eşsiz bir deniz ve doğa manzarasına sahiptir.

Lovin Maris Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 433 metrekare olan 4 artı 2 konut tipindeki villaların fiyatı 20.209.548 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 543 metrekare olan 4 artı 2 konut tipindeki villaların fiyatı 26.360.519 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 571 metrekare olan 6 artı 3 konut tipindeki villaların fiyatı 27.862.728 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 542 177 28 88 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version