Kategoriler
Proje Haberleri

Kayapa Bulvar Lavinia konut satışları devam ediyor

Kayapa Bulvar Lavinia projesi kaliteli yapısı ve şehrin kargaşasından uzakta konumu ile ferah yaşam alanları sunmaktadır. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Karnur İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 6 blok ve 66 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Karnur İnşaat A.Ş güvencesi ile yükselen projede 6 blok ve 66 adet daire bulunmaktadır. Söz konusu daireler 4 artı 1 dubleks konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 160 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve dinlenme alanları bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Kayapa Bulvar Lavinia konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Bursa’nın hızla gelişen Kayapa bölgesinde yer almaktadır. Söz konusu proje bulvar üzerinde yer alıp kamu alanlarına yakın konumdadır.

Kayapa Bulvar Lavinia projesinde 4 artı 1 konut seçeneklerine sahip dubleks daireler bulunmaktadır. Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.550.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (549) 529 19 19 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version