Kategoriler
Proje Haberleri

Kazancı Teras Evleri Bitek Yapı güvencesiyle satışta

Her ayrıntısı özenle düşünülmüş projenin yapım aşamasında yetenekli ve alanında uzman mimarlar ile mühendislerin iş birliği halinde çalıştığı Kazancı Teras evleri satışa çıkarıldı. Her detayı özenle planlanan proje inşaat sektörüne yeni bir soluk getirmeyi amaçlayarak tasarlandı. Bursa’nın Kestel ilçesi Kazancı Mahallesinde konumlanan Kazancı Teras’ta fiyatlar nasıl? Ayrıca konut projesinde daire seçenekleri neler? Yazımızın devamında…

Kazancı Teras Evleri hakkında

Bursa merkez, İnegöl merkez, Yenişehir Havalimanı, İstanbul bağlantılı çevre yolu gibi pek çok önemli lokasyona kolayca ulaşım sağlayabileceğiniz Kazancı Teras evleri ayrıcalıklı imkanları ile satışta. Kat mülkiyet tapuları mevcut daireler 8 blok içinde 14 villadan oluşmaktadır. 7/24 güvenlik kamerası sistemi ile güvenlik konusunda sıkıntı yaşamanızı engelleyen proje aynı zamanda giriş güvenlik sistemi hizmetini sağlıyor. Aynı zamanda akıllı ev sistemi (AYPRO) tarafından desteklenen proje ile, evinizde bahçe aydınlatma, ısıtma-soğutma kontrolü ve cihaz kontrolü gibi işleri internet üzerinden otomatik olarak yapabilirsiniz. Ayrıca kendinize özel daire planlama imkanlarınızı projenin internet sayfasından inceleyebilirsiniz. Konut projesine dahil villalar, sosyal olanaklar bakımından çok geniş imkanlara sahip.

Projede daire seçenekleri

Güney cephede yer alan daireler 5+1 olmasıyla dikkat çekiyor. Bununla birlikte villa tipi daireler yerden ısıtma sistemi ile ısınıyor. 2 adet banyosu bulunan daireler inşaat firmasından satışa çıktı. 5+1 triplex villa seçenekleri ve 2+1 tek katlı villa seçeneği ile proje alıcılarına huzurlu bir yaşam vaad ediyor. Triplex villaların bodrum katı mevcuttur. Spor salonu, sauna, Türk hamamı şeklinde kullanıma uygun olarak dizayn edilmeye müsait. Villaların kendine özel bahçesi mevcut. 5+1 Triplex villalar brüt 339, net 263 metrekare alana sahip durumda. Villaların alanları 104 m2 ile 355 m2  arasında değişiyor.

Kazancı Teras Ev Fiyatları ve Ödeme Seçenekleri

Projede brüt 339 metrekare 5+1 Triplex villalar Mart ayı itibariyle 1.850.000 TL üzerinden satışa sunuluyor. Ayrıca konut kredisine uygun olan proje 120 ay vade ile yüzde 1,34 faiz oranı uyguluyor. Doğayla iç içe villa tipi daireler birbirinin görüntüsünü kesmeyen mimariye sahip. Kazancı Teras projesinin internet sayfasından kat planları ve imkanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Proje Kazancı Mh, 16450 Kestel/Bursa adresinde konumlu. İletişim için 0 (224) 376 19 19 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version