Kategoriler
Proje Haberleri

Baylan Class Evleri Görükle Dumlupınar’da yükseliyor

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde Görükle Semti Dumlupınar Mahallesi’nde konumlanan Baylan Class projesi  Baylan İnşaat güvencesi ile hayata geçiriliyor. Geniş sosyal olanaklar sunan şehir merkezindeki evler uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile satışta. Baylan Class dairelerinin fiyatları neler? Ödeme imkanları nasıl? Yazımızda sizin için araştırdığımız konut fiyatlarını ve proje olanaklarını inceledik. Proje kapsamında…

Baylan Class Genel Özellikleri

Dikkat çeken mimarisiyle Dumlupınar mahallesinin yeni yıldızı konumuna gelmeye aday proje toplamda 117 daire ve dükkandan oluşuyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri mevcut. Şu an inşaat aşamasında olan Baylan Class, Uludağ Üniversitesine yakın mesafede olmasıyla dikkat çekiyor. Daireler ilçe merkezine yürüme mesafesinde bulunuyor. Öğrenci dostu bir konumda yapımı devam eden daireler aynı zamanda avantajlı fiyatlardan alıcı buluyor. Projede daireler inşaat aşamasında olmakla beraber kat mülkiyet tapulu teslim edilmekte. Baylan Class projesi kira garantili dairelerden oluşmakta. Daireler nakit ve kredi ödeme seçenekleriyle ve hemen tapu teslim olanakları ile satıştadır. Ayrıca daire demirbaşları kombi, ankastre set, açık otopark, peyzaj alanı ve kamelya olmak üzere listeleniyor. Doğu, batı, güney ve kuzey cephelerde konumlanan farklı daire seçeneklerinin fiyatları da buna bağlı olarak değişkenlik gösteriyor.

Projede Daire Seçenekleri

Projede 2+1 daireler brüt 65 metrekare, net ise 45 metrekaredir. En uygun daire seçeneği olan zemin kat dairelerde ve üst katlardaki dairelerde yerden ısıtma sistemi ve balkon bulunmaktadır. Site içerisindeki Baylan Class evlerinde 6 kat mevcut. Dairelerde 1 adet banyo mevcut. Bina içerisinde asansör mevcut. Parke zemin ve çelik kapı imkanlarıyla yeni Baylan Class daireleri ev arayışınıza son vermeye hazırlanıyor. Proje kapsamındaki evleri görüntülü arama ile gezme imkanı da alıcıya sunulan hizmetler arasında.

Proje fiyat ve ödeme seçenekleri

Krediye uygun olmasıyla alıcıya kolaylık sağlayan Baylan Class Evleri inşaat firmasından ilanla satışa çıkarılıyor. Ayrıca evlerin kira veya taksitlerinin yanı sıra 85 TL aidatı mevcut.

Projede brüt 65 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 244.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Dairelerin fiyatları 285 bin TL’ye kadar yükseliyor

Ayrıca yüzde 1.32 faiz oranıyla kredi imkanına sahip dairelerin fiyatları daire tiplerine göre değişkenlik gösterebiliyor.

Projenin sosyal olanakları neler?

Özenle dizayn edilmiş peyzajı ve kamelyası ile Baylan Class evleri alıcılarına geniş sosyal olanaklar vaad ediyor. Bununla birlikte Uludağ Üniversitesine yakın konumdaki proje merkeze yakın bir evde oturmayı önemseyenlerin tercih etmek isteyeceği bir konut projesi. Dairelerin hazır görüntülü diafon bulundurması da güvenlik açısından önem arz ediyor. Kapıcı hizmeti de projenin olanakları arasında. Hastaneye, markete, sağlık ocağına, semt pazarına, otobüs durağına kısacası şehir merkezine yürüme mesafesindeki proje 2021 yılı itibariyle alıcılarını bekliyor.

Proje Dumlupınar Mahallesi, Tüter Caddesi,  No: 78 / B, 16600 Nilüfer/ Bursa adresinde yer alıyor. Detaylı bilgi için 0542 259 21 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version