Kategoriler
Proje Haberleri

Kemalpaşa Çiniliköy Modern satışları devam ediyor

Kemalpaşa Çiniliköy Modern projesinde 5 artı 1 modern lüks dubleks villalar sizler için satışa sunulmuştur. Ege Küp Yapıya ait olan bu proje, konforlu ve geniş özellikleriyle dikkat çekmektedir. Bu lüks villalar İzmir Kemalpaşa, Çiniliköy Mahallesi’nde yer almaktadır. Temiz hava ve doğal bir eko sistem içerisinde bulunan bu villalar ferah bir yaşam olanağı sağlamaktadır. Kemalpaşa Çiniliköy Modern projesinin 1. etabı Haziran 2022 tarihinde teslim yapılması planlanmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Kemalpaşa Çiniliköy Modern projesinde 14 benzersiz lüks villa bulunmaktadır. Bunun yanı sıra satışa sunulan 5 artı 1 lüks villaların büyüklüğü brüt 356 metrekare ve net olarak ise 226 metrekaredir. Projenin dış özelliklerine bakacak olursak; 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Bunun yanında otopark, çocuk oyun parkı, spor alanı ve açık yüzme havuzu gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. İç özellikleri ise; evlerde 3 adet banyo bulunmaktadır. Ayrıca duşa kabin ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Zemine laminant parke döşenmiştir. Spot aydınlatma ve şömine bulunmaktadır.

Kemalpaşa Çiniliköy Modern projesi konumu hakkında

İstanbul-İzmir otoyolunun bağlantı yolu üzerinde, Kemalpaşa’nın Çiniliköy mahallesinde yer almaktadır. Göl ve orman manzarasıyla doğal bir eko sistem içerisinde ferah ve huzurlu bir yaşam olanağı sağlamaktadır. Üstelik şehir merkezine yakınlığıyla dikkat çekmektedir. Alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market ve semt pazarı yakınlarda bulunmaktadır. Ayrıca muhitte spor salonu, ilkokul-ortaokul, lise ve üniversite mevcuttur. Hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakınlığı ile ihtiyaçlarınıza yanıt vermektedir. Ulaşım olarak ana yol ve caddeye yakındır ve otobüs durağı bulunmaktadır.

Kemalpaşa Çiniliköy Modern fiyatları ne kadardır?

Bu projede brüt 356 metrekare ve net 226 metrekare büyüklüğündeki 14 villa bulunmaktadır. 5+1 tipindeki iki katlı lüks villaların fiyatları 2 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır. Villa fiyatları 3 milyon 200 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Konut projesi Çiniliköy 35730 Kemalpaşa / İzmir adresinde yer almaktadır. Proje Kemalpaşa şehir merkezi sadece 4 kilometre mesafede konumlanmıştır. Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0532 499 35 70 ve 0232 878 20 12 numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version