Kategoriler
Proje Haberleri

Kent İncek ile Ankara’da doğayla iç içe yaşam

Kent İncek projesi, Besa Grup güvencesi ile Ankara’nın gözde yerleşim yerlerinden İncek’te yükselmektedir. Söz konusu proje 54 dönüm arazi üzerine inşa edilmektedir. Ayrıca 2 blok ve 604 daire bulunan projede inşaatlar tamamlanmıştır. 5 farklı tipte konutun yer aldığı proje, doğayla iç içe bir yaşam fırsatı sunulmaktadır.

Kent İncek projesinde oturum başladı

Besa Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin pek çok kentinde konut projelerine devam ettiklerini bildirmiştir. Ayrıca Efe Bezci; “50 yıllık geçmişiyle Besa, bugüne kadar 6.000’den fazla konut üretmiştir. Yalnızca insanları bir çatı altında toplamak için değil sosyalleşecekleri, komşuluk ilişkilerini güçlendirecekleri, huzur ortamı bulacakları, yakınlarında sosyal alanlar olacak projeler hayata geçiriyoruz. Kent İncek projesi Besa’nın sürdürdüğü kalite anlayışının yansıdığı en prestijli projelerimizdendir. Projenin 2 blokunda inşaatlar tamamlanmış ve oturum başlamıştır. Ayrıca 3 blok da bu yıl sonuna kadar tamamlanacaktır.” dedi.

5 tipte konut

Efe Bezci, proje hakkında bilgilendirme yapmıştır. Bezci; “Lüks ve yüksek standartlı 5 farklı tipte konutlar yer almaktadır. Mogan Gölü manzarasına sahip projede, farklı boyuttaki daire seçenekleri kalite ve konforun adresi olmaktadır. Ayrıca proje şehir merkezine kolay ulaşım sağlamakla birlikte doğayla iç içe bir yaşam fırsatı da sunmaktadır.” şeklinde konuşmuştur.

Bodrum’a özel proje

Bezci, söz konusu projenin haricinde devam eden projeler hakkında bilgi vermiştir. Bezci; “Ankara’nın ilk alışveriş merkezi olan Galleria AVM’yi ‘Strip mall’ konsepti ile yeniden düzenledik. Ayrıca kiralamasını tamamlayarak hizmete açtık. Ankara’da ‘Avrupa’nın En Büyük Outleti’ projemizin geliştirme çalışmaları da aynı süratle devam ediyor.

Bununla birlikte The BO Viera ile Bodrum’un en büyük inşaat, çevre, plan ve peyzaj revizyonunu geliştirdik. Toplam 150 dönüm arazi üstünde tamamı deniz ve gün batımı manzaralı 315 villa ve rezidanstan oluşan, Hilton grubunun üst segment, soft branded markası CURIO’nun 85 odalı otelinin bulunduğu, arazinin doğal eğimlerini çok başarılı şekilde kullanan, mimarinin peyzajın içerisinde eridiği The BO Viera tamamlandığında Bodrum’un doğasına saygılı en önemli projesi olacak.” diyerek sözlerini noktalamıştır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version