Kategoriler
Proje Haberleri

Keskinler Tower Ereğli oturuma hazır

Keskinler Tower Ereğli projesi banka kredisine uygun ve oturma hazır konutlar sahiplerini bekliyor. Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde yer alan proje Keskinler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan tek blokta toplam 32 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Keskinler İnşaat inşaat güvencesi ile tasarlanan projede 17 katlı tek blok yükselmektedir. Site içerisinde konumlanan binada toplam 32 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 130 metrekare olmaktadır. Bina zemini fore kazık sistemi ile güçlendirilmiş radyan temel üzerine inşa edilmiştir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde voleybol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, şelaleler, süs havuzları ve kamelyalar bulunmaktadır.

Çift asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dekoratif mutfak dolabı, portmanto, Fransız balkon, spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Ebeveyn banyosu ile birlikte 2 adet banyo olan dairelerde duşakabin ve şofben mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Keskinler Tower Ereğli konumu hakkında

Proje, Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Sarıkokmaz Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Çarşıya yürüme mesafesinde olan projede konutlar deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Üstelik hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Keskinler Tower Ereğli fiyatları ne kadar?

Oturuma hazır durumdaki Keskinler Tower Ereğli projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 180 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.099.000 TL ile 2.150.000 TL arasında değişmektedir.

Bahsi geçen proje hakkında detaylı bilgi almak için 0372 316 23 28 veya 0533 346 06 87 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…

Exit mobile version