Kategoriler
Proje Haberleri

Koca Çalış Villaları Fethiye satışları devam ediyor

Koca Çalış Villaları projesi dikkat çeken mimari tasarımı ile satışa sunulmuştur. Projenin konumu Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Baransel Grup güvencesi ile hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Baransel Grup tarafından hayata geçirilen projede 3 artı 1 konut tipinden oluşan villalar yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villalar 350 metrekaredir. Bu villaların net büyüklüğü ise 250 metrekare olmaktadır. Villalar 7/24 güvenlik sistemleri ile korunmaktadır. Müstakil bahçe alanı içerisinde güneşlenme alanları, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, barbekü alanı, kamelyalar bulunmaktadır. Bununla birlikte oyun alanı, sauna, hamam ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca villalarda klima alt yapısı bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villaların tamamı eşyalı ve mobilyalı olarak teslim edilmektedir. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. 3 suit yatak odası bulunmaktadır. Her yatak odalarında ebeveyn banyosu mevcuttur. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra mermer zemin uygulaması yapılmaktadır. Klima, jakuzi ve şömine gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Koca Çalış Villaları konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Fethiye İlçesi Çiftlik Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje Fethiye merkeze ve Çalış Plajı’na çok yakın konumda yer almaktadır. Üstelik bu konutlar panoramik kısmi deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi ve birçok lokasyon yer almaktadır.

Koca Çalış Villaları fiyatları ne kadardır?

Koca Çalış Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 350 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatı 11.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (242) 844 28 29 veya 0 (532) 139 82 92 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version