Kategoriler
Proje Haberleri

Konakönü Residence konutlarında yaşam başladı

Konakönü Residence projesi, Karadeniz’in karşısındaki doğal bir bölgede hayata geçmiştir. Denize sıfır olan bu daireler 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 opsiyonları ile satıştadır. Bununla birlikte hemen teslim fırsatına sahip olan dairelerin farklı fiyat seçenekleri vardır. Site içinde yer alan 2 blok, 10 kattan meydana gelmektedir. Açık ve kapalı otopark hizmeti, güvenlik hizmeti, çocuk parkı ve konut güvenliğini sağlamak için 7 / 24 aktif kameralar sitenin ayrıcalığını göstermektedir. Ayrıca daireler de oldukça donanımlıdır.

Country marka mutfak dolapları ile banyo dolapları, granit banyo zemini ve Belenco marka kuvars tezgahlar çok uzun ömürlüdür. CNC teknolojisi ile üretilmiş Lake kaplamalı oda kapıları ve çelik dış kapılar ise oldukça sağlamdır. Aşınmalara karşı dayanıklı olması ile bilinen ECA marka musluklar, kombi dolabı, gömme dolap ve duşakabin olanaklar mevcuttur. Ayrıca yerden ısıtma sistemi, jeneratör, yalıtımlı pencereler ve fiber internet gibi detaylar da Konakönü Residence konutlarına özellik katmaktadır.

Proje alanı nerededir?

Asil Yapı İnşaat, projesini Trabzon’un Araklı ilçesinde hayata geçirmiştir. Şehrin en güzel ilçelerinden olan Araklı, Karadeniz sahiline yakın civardaki bu yeni konutlara ev sahipliği yapmaktadır. Hürriyet Mahallesi’nde bulunan site alanı, Yeşil Liman Evleri ile Yeşil Vadi Evleri’ne yakındır. Buraya en kısa mesafede yer alan okullar, Araklı ilçe merkezindeki okullar olmaktadır. Bunlar arasında Merkez Anaokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Atatürk Ortaokulu bulunur. Diğer pek çok “Trabzon Araklı satılık daire” seçenekleri gibi sakin bir bölgede yükselen konutlar, Trabzon – Rize Yolu’nun da yakınlarındadır.

Konakönü Residence satılık daire fiyatları ne kadardır?

Trabzon’da satılık daire arayanlar, çeşitli fiyat seçeneklerine sahip olan bu konutları mutlaka tanımalıdır. Doğal güzelliklerin ve pek çok olanağın bulunduğu Araklı ilçesindeki konutlar, şu fiyatlarla satışa çıkmıştır:

  1. 2 + 1
  • Brüt 105 / 124 m2
  • 400.000 – 495.000 TL
  1. 3 + 1
  • Brüt 150 m2
  • 700.000 TL
  1. 4 + 1
  • Brüt 205 m2
  • 875.000 TL

Konakönü Residence daireleri hakkında detaylı bilgi almak için ise 0533 170 89 61 numarası aranmalıdır.

Exit mobile version