Kategoriler
Proje Haberleri

Koru Evler Çekmeköy topraktan satışları başladı

İstanbul Çekmeköy konut projesi Aksu Holding Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Sultançiftliği Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daireler topraktan özel fiyatlarla satışları devam etmektedir. Koru Evler Çekmeköy konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Çekmeköy İlçesi Sultançiftliği Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki bloklarda toplam 250 adet daire yer almaktadır. Ayrıca dairelerde yangın alarmı, ebeveyn banyosu, fırın, ankastre set gibi olanaklar bulunmaktadır. Site içerisinde fitness center, yürüyüş parkuru, spor sahaları, açık yüzme havuzu gibi olanaklar mevcuttur. Bunların dışında güvenlik, bay-bayan sauna, bilardo, masa tenisi, otopark, kafe gibi imkanlar da sunulmaktadır.

Koru Evler Çekmeköy konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 2+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 105 metrekare olarak tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler ise brüt 123 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Aynı zamanda konut projesinin zemin etüdü yapılmış olup deprem yönetmeliğine uygundur.

Koru Evler Çekmeköy Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda bulunduğu kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler, 1 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan daireler, topraktan satış avantajları da sunmaktadır.

Brüt 105 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip daireler 1 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

123 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje sağlık kurumlarına, eğitim kurumlarına, alışveriş merkezlerine ve ulaşım akslarına son derece yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0535 010 29 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version