Kategoriler
Proje Haberleri

Onag Seyr-i İzmir Lansman Fiyatlarıyla Satışta

Onag Seyr-i İzmir konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Narlıdere İlçesinde yükselen proje ONAG İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dükkan ve dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Narlıdere İlçesi Atatürk Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda İzmir konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip dükkanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daireler pek çok olanağa sahip olarak inşa edilmektedir. Ayrıca daire içlerinde beşli ankastre set, klima, vestiyer, panjur, yerden ısıtma gibi olanaklar mevcuttur.

Proje iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Daireler 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 96 metrekare ile 172 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamında geniş peyzaj alanları, güneşlenme terası, sauna, spor salonu, açık yüzme havuzu, spor sahaları gibi sosyal olanaklar mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun alanları, eğlence odası, yürüyüş yolu gibi olanaklar da mevcuttur. Bunların dışında her daireye iki araçlık otopark, 24 saat güvenlik ve kamera kaydı, hidrofor, sığınak gibi imkanlar da sunulmaktadır.

Onag Seyr-i İzmir fiyatları ne kadar?

İzmir konut projesinde satışları devam eden;

96 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 2 milyon 650 bin TL

172 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 4 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Onag Seyr-i İzmir nerede yer alıyor?

Konut projesi İzmir İli, Narlıdere İlçesi, Atatürk Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafededir. Ulaşımı da kolay ve rahattır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0232 362 06 36 ve 0532 365 17 63 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version