Kategoriler
Proje Haberleri

Kurşunlu Süzer Park satışları devam ediyor

Kurşunlu Süzer Park projesi konforlu yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Bursa Gemlik’te bulunan proje Karnur İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmiştir. Proje 4 blok ve 48 daireden oluşmaktadır. Ayrıca bütün daireler 3 artı 1 daire tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje 4 blok ve 48 daireden oluşmaktadır. Bütün daireler 3 artı 1 yapıdadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca net büyüklüğü ise 100 metrekaredir. Dış özelliklerine bakacak olursak; ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark bulunmaktadır. Açık yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun alanı ve sosyal dinlenme alanları mevcuttur. İç özellikleri ise; 2 adet banyosu olup duşakabin ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Laminant zemin uygulanmaktadır. Ayrıca engelliye uygun araç park yeri ve asansör mevcuttur.

Kurşunlu Süzer Park konumu hakkında

Proje deniz, doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Proje Bursa’nın Gemlik İlçesi Kurşunlu Mahallesi’nde bulunmaktadır. Muhitte hastane, eczane, market ve semt pazarı bulunmaktadır. Plaja ve marinaya yürüme mesafesindedir. Ulaşım olarak ise; anayola yakın olup dolmuş ve deniz otobüsü gibi taşıtları kullanabilirsiniz.

Kurşunlu Süzer Park fiyatları ne kadardır?

Kurşunlu Süzer Park projesinde bulunan büyüklüğü brüt 125 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 525.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 256 08 00/0 (224) 444 85 16 ya da 0 (549) 529 19 19 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version