Kategoriler
Proje Haberleri

Mahi Konakları Çengelköy satışları başladı

Mahi Konakları Çengelköy projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Üsküdar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Plankote İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 122 metrekare olmaktadır. Proje deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Site içerisinde araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca geniş peyzaj alanı ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Katlar arası ve komşu duvarlarında ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar özel tasarım mimari dekorasyon ve özel tasarım cephe özelliklerine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Yatak odası ve salon olmak üzere 2 adet balkon mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Alüminyum çift açılım pencere yapılmaktadır. Mutfak kileri, portmanto gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Mahi Konakları Çengelköy konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Üsküdar İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Mahi Konakları Çengelköy fiyatları ne kadardır?

Mahi Konakları Çengelköy projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 039 10 74 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version