Kategoriler
Proje Haberleri

Maritza Vadi Evleri Beykoz’da yükseliyor

Meriç Ailesi ile birlikte kurulan Maritza İnşaat firması Beykoz’da bir yeni projesi daha hayata geçiriyor. Projenin Mayıs ayı içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmıştır. Konut projesi yatay mimari düşünülerek projelendirilmiştir. Maritza Vadi Evleri Beykoz projesinde daire tipleri neler? Konut büyüklükleri ne kadar? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Projenin Mayıs ayında inşasına başlandı

Konut projesi İstanbul Anadolu Yakası, Beykoz’da yer alıyor. Beykoz’un en önemli ve değerli bölgelerinden Çubuklu Vadisi’ndeki arsa alanı üzerinde proje inşa edilmektedir. İnşaat çalışmalarına ise 2021 yılı Mayıs ayı itibarı ile başlanmıştır. 45 bin metrekare büyüklüğe sahip arasa parseli üzerinde proje hayata geçirilmektedir. Çubuklu Vadisi konut projesi 23 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Ayrıca 23 adet konut bloğunda ise toplam 230 adet daire yer almaktadır.

Beykoz Maritza Vadi Evleri projesi 30 bin metrekare toplam inşaat alanına sahiptir. Arsanın 4 bin metrekaresine konut blokları oturmuştur. Geriye kalan 26 bin metrekarelik alan ise site içi yolları ve peyzaj alanları olarak ayrılmıştır. Ayrıca projenin yüzde 87’i yeşil ve sosyal alana ayrılmaktadır. Bu kapsamda arsanın yüzde 13 oranındaki kısmı konut bloklarına ayrılmıştır.

Maritza Vadi Evleri özellikleri neler?

Konut projesinde 3+1, 4+1, 4+2, 5+2 ve 6+2 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki 3+1 tip normal daireler brüt 162 metrekare büyüklüğündedir. 4+1 tip bahçe katı daireler brüt 302 metrekare büyüklüğündedir.  4+2 tip çatı dubleks daireler brüt  270 metrekaredir. 5+2 tip daireler brüt 525 metrekare veya 6+2 tip daireler ise brüt 552 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Maritza Vadi Evleri Kavacık projesi içerisinde  açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu yer almaktadır. Ayrıca projede tenis sahası, basketbol sahası, cafe, fitness salonu, pilates odası, sauna, buhar odası gibi alanlar da yer almaktadır. Bunların dışında yürüyüş alanları, çocuk parkı, 24 saat güvenlik gibi alanlar da bulunmaktadır. Tartar pisti, organik tarıma uygun hobi bahçeleri, misafirler için açık otopark gibi daha bir çok özellik proje içerisinde yer almaktadır. Binalarda hidrofor, jeneratör, kapalı otopark, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, su deposu gibi özellikler yer almaktadır.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Maritza Vadi Konakları Beykoz projesinin 2023 yılı Mayıs ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0 212 213 90 13 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

“Maritza Vadi Evleri Beykoz’da yükseliyor” için bir yanıt

Yorumlar kapatıldı.

Exit mobile version