Kategoriler
Proje Haberleri

Mavera Yaşam Kartepe özel fiyatlarla satışa sunuldu

İnşaat Firmasından satışta olan proje Dura Yapı farkıyla satışa çıkarıldı. Site içerisinde bulunan daireler kent meydanında olması itibariyle pek çok sosyal olanağa sahip durumda. Yatırım yapmak isteyenler için de iyi bir seçenek olan projede son kalan daireler sahiplerini bekliyor. 2021 yılı Haziran ayında teslimi gerçekleşecek yapı şimdiden Kocaeli’nin dikkat çeken noktalarından biri. Projede ayrıca 28 adet iş yeri alanı bulunuyor. Güvenlik olanakları oldukça gelişmiş olan yapıda kira getirisi de projenin konumlandığı cadde sayesinde diğer projelerden daha yüksek olarak görülüyor. Peki projede ödeme seçenekleri neler? Mavera Yaşam Kartepe konut kredisine uygun mu?

Mavera Yaşam Kartepe daire seçenekleri

Kartepe’de bulunan proje belediye binasının hemen arkasında işlek bir bölgede yer alıyor. 7500 metrekarelik alan üzerine kurulu yapı toplam 5 blok ve 86 daireden oluşuyor. Proje 2+1, 3+1 ve 4+1 teras dubleks daire seçenekleriyle ön plana çıkıyor. Projede ayrıca satışta olan dükkan seçenekleri de mevcut. 2+1 evler brüt 142 metrekareden oluşuyor. 4+1 daireler ise brüt 233 metrekare.

Mavera Yaşam Kartepe sosyal olanakları

Proje geniş güvenlik sistemleri ile öne çıkıyor. Bununla birlikte özel tasarımlı peyzajı ile dikkat çeken proje çeşitli sosyal olanaklara sahip. Kapalı otopark ve çocuk oyun parkı proje kapsamında mevcut. Ayrıca açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu da projenin sosyal olanakları arasında. Teras kafede oturabileceğiniz proje sauna ve hamam da bulunduruyor. Ayrıca projede fitness salonu da mevcut.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Mavera Yaşam Kartepe projesinde ev sahibi olmak isteyenler için 2+1 142 metrekare evler 460 bin TL üzerinden satışa çıktı. Projede çatı teras katı 4+1 daireler ise 765 bin lira olarak satışta. Krediye uygun olarak satılan dairelerin aidatı ise henüz belirli değil. Projede dükkanlar ise 967 bin TL üzerinden satışa çıktı. Proje kredi kapsamında 12 ay vade ile yüzde 1,32 faiz oranı seçeneğine sahip.

Proje Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Akşemsettin Sokak, No:21 Kartepe / Kocaeli adresinde yer alıyor. Satış ofisi ile irtibat için ise 0536 612 60 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Diğer proje haberlerimiz için tıklayınız…

Exit mobile version