Kategoriler
Proje Haberleri

Rosa Deluxe Maltepe’de tüm ihtişamıyla yükseliyor

5 bin 100 metrekare alan üzerine kurulu Rosa Deluxe Maltepe sizlere kaliteli lüks bir yaşam vaad ediyor. 3.400 metrekare yeşil alan peyzajıyla dikkat çeken proje 3 blok 126 daireden oluşuyor. 10 kişilik iki asansöre sahip proje 18 ila 20 ay arasında tamamlanıp alıcılarına teslim edilecek. Peki projede ödeme seçenekleri neler? Proje konut kredisi kapsamında değerlendirilebiliyor mu? Projenin sosyal olanakları var mı?

Rosa Deluxe Maltepe daire özellikleri

Dairelerin 35 metrekare bahçe kullanım hakkı mevcut olmakla beraber malzeme kalitesi dikkat çekiyor. Islak zeminler için 1. Sınıf seramik, mutfak dolapları için MDF, camlarda ise ısıcam teknolojisi ön plana çıkıyor. Merkezi sistem pay ölçerli ısıtma bulunan daireler antrede portmanto içeriyor. Bununla birlikte projede 2+1 daireler brüt 100 metrekare, net 79 metrekare. Dairelerde 1 adet banyo mevcut. Balkonu bulunmayan daireler aynı zamanda site içerisinde konumlu.

Rosa Deluxe sosyal olanakları

Proje alıcılarına açık yüzme havuzu ve bahçe kamelyaları gibi olanaklar sunuyor. Kapalı otopark, güvenlik ve açık çocuk oyun alanlarına sahip site yürüme parkurları da bulunduruyor. Ayrıca site içerisinde basketbol sahası da mevcut. Altayçeşme’nin en gözde bölgesinde yer alan proje Ee-5’e yürüme mesafesinde. Duraklara çok yakın konumda olan daireler Maltepe Devlet Hastanesinin hemen altında yer alıyor.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Maltepe’de bulunan projede fiyatlar 3+1 brüt 115 metrekare dairelerde 1.110.000 TL iken brüt 230 metrekarelik 3+2 dairelerde ise 1.890.000 TL’ye kadar yükseliyor. Ayrıca merkezi konumuyla dikkat çeken proje görüntülü arama ile gezilemiyor. İnşaat firmasından satışta olan proje krediye de uygun değil. Projenin aidatı ise henüz belirli değil. Altayçeşme Rosa Deluxe projesinde hakkında detaylı bilgi almak için Gülpetek İnşaat ile 0 (216) 517 88 61 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberlerimiz için tıklayınız…

Exit mobile version