Kategoriler
Proje Haberleri

Merdan Bahçe Villaları satışları devam ediyor

Merdan Bahçe Villaları projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Merdanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 500 metrekarelik arsa içinde 34 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

500 metrekarelik arsa içinde 34 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 460 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 380 metrekare olmaktadır. Villalarda brüt 160 metrekarelik teras bulunmaktadır. 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Her villada müstakil açık yüzme havuzu, sauna, kafeterya, sosyal tesis, peyzaj alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Mutfak içerisinde 3’lü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu mevcuttur. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Ütü odası, klima, kombi ve şömine gibi birçok özelliğe sahiptir. Ayrıca engelliye uygun araç park yeri ve yüzme havuzu bulunmaktadır.

Merdan Bahçe Villaları nerede?

Proje, İstanbul’un Silivri İlçesi Yeni Mahalle’de bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur.

Merdan Bahçe Villaları fiyatları ne kadar?

Merdan Bahçe Villaları projesinde brüt 460 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 4 milyon 500 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (543) 305 06 05 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version