Kategoriler
Proje Haberleri

Mimoza Evleri Tekirdağ satışları devam ediyor

Mimoza Evleri Tekirdağ projesi eşsiz ve ayrıcalıklı yaşam imkanı sunmaktadır. Projenin konumu Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Resisto İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Toplam 7.000 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen sitede 92 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Resisto İnşaat güvencesiyle yükselen proje içerisinde 92 adet yaşam alanı yer almaktadır. Farklı standartlara sahip bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 dubleks daire tiplerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 normal dairelerin büyüklüğü brüt 98 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 80 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal donatı alanları içerisinde; 250 metrekarelik açık yüzme havuzu, basketbol sahası, spor salonu, kadın ve erkek ayrı sauna ve barbekü alanı bulunmaktadır.

Hidrofor, su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Üstelik içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Mimoza Evleri Tekirdağ konumu hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi Kumbağ Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Mimoza Evleri Tekirdağ fiyatları ne kadardır?

Mimoza Evleri Tekirdağ projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 98 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 830.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (282) 283 53 54 veya 0 (531) 835 59 81 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version