Kategoriler
Proje Haberleri

Mira Rezidans Beytepe satışları başladı

Mira Rezidans Beytepe projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yavuz Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Proje, ticari alanlar, meydan ve konut bloğu olmak üzere 3 ana bölümden oluşmaktadır. 10.177 metrekarelik alan üzerine kurulu site içerisinde 88 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik 4.565 metrekarelik ticari alan mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Beytepe Mira Rezidans No 67 projesi ticari alanlar, meydan ve konut bloğu olmak üzere 3 ana bölümden oluşmaktadır. 10.177 metrekarelik alan üzerine kurulu site içerisinde 88 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 165 metrekare olmaktadır. Üstelik 4.565 metrekarelik ticari alan mevcuttur. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve açık otopark alanı mevcuttur. Sitede 1.055 metrekarelik açık ve kapalı sosyal alanlar yer almaktadır. Ayrıca yaklaşık 300 metrekarelik açık ve kapalı çocuk oyun alanı farklı faaliyetlerle donatılmıştır. Mini kütüphane, küçük şef mutfak atölyesi, lego yaratıcılık alanı, mini tiyatro sahnesi, mini sinema, tırmanma duvarı, doğum günü parti alanı, özel ders odaları ve etüt alanı bulunmaktadır.

Gençler için ise kutu oyunları, bilgisayar oyunları, x-box, masa tenisi, bilardo, cep sinema gibi birçok aktivite bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sağlıklı bir yaşam için; spor ve fitness alanları, yoga, mat pilates, streching, hamam, sauna ve fit cafe yer almaktadır. Asansör, hidrofor, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her daire, doğal ışık ve manzaradan faydalanmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Mira Rezidans Beytepe konumu ve fiyatları hakkında

Mira Rezidans No 67 projesi, Ankara’nın Çankaya İlçesi Beytepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı üzerinde köşe başında konumlandırılmıştır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Metrobüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Mira Rezidans Beytepe projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.920.000 TL ile 4.000.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (553) 487 14 04 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version