Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Mirador Park Tuzla sıfır faiz fırsatıyla satışta

Mirador Park Tuzla projesi PP Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Bu özel konut projesi, modern ve lüks yaşamı bir araya getirmektedir. Ayrıca konut projesi İstanbul İli, Tuzla İlçesi’nde yer almaktadır. Projede daire tipleri neler, teslim tarihi ne zaman, ödeme planı nasıl, satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi 5 bin 500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 5 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 2 adet konut bloğu yer almaktadır. İki adet konut bloğunda ise toplam 169 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde tasarlanmıştır. Büyüklükleri ise 40 metrekare ile 105 metrekare arasında değişmektedir.

Tuzla konut projesinde dairelerin dışında ayrıca 14 adet ticari ünite de yer almaktadır. Bunların dışında lobiler, multi aktivite salonu, 7/24 güvenlik, kapalı otopark yer almaktadır. Ayrıca akıllı ev sistemi, spor salonu, çocuk oyun alanı ve park, açık yüzme havuzu yer almaktadır.

Mirador Park, şehir merkezine yakın ve Tuzla Marina’ya komşu bir konumda bulunmaktadır. Önemli noktalara kolayca ulaşabileceğiniz bir yerde yer almaktadır.

Mirador Park Tuzla fiyatları ne kadar?

40 metrekare 1+1 daireler 5.300.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

62 ile 79 metrekare arası 2+1 daireler 7.280.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Ayrıca 105 metrekare 3+1 daireler 11.900.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Konut projesinin 2025 yılında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Yüzde 40 peşin kalan sıfır faiz ve 36 ay vade

PP Yapı firması Mirador Marina projesini teslimi teslim etmiştir. Ardından ikinci projeleri Mirador Park projesine Tuzla’da başlamıştır. Bu projede ev sahibi olma hayaliniz artık çok daha kolaylaşmıştır. Çünkü projede 36 ay vade farksız ödeme seçeneği sunulmaktadır. Böylece daha rahat ödeme yaparak konut sahibi olma imkanı sunulmaktadır. Bu fırsat sayesinde satın alınan konut taksitlerini 36 ay boyunca eşit taksitler halinde ödeme imkanı bulunmaktadır. Üstelik hiçbir ek faiz veya vade farkı ödemeden konut sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca istenmesi halinde ara ödeme yapılmaktadır.

Mirador Park Tuzla nerede yer almaktadır?

Mirador Park projesi şehir merkezine yakın Tuzla Marina’ ya komşu bir konumda yer almaktadır. Böylece tüm önemli noktalara kolayca ulaşabileceğiniz bir konumda bulunmaktadır.

Konut projesi Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika, Marmaray İstasyonu’na 3 dakika, Boğaz Köprüsü’ne 40 dakika, Marmaray İstasyonu’na 3 dakika, Viaport Marina AVM’ye 3 dakika, Tuzla Sahil’e 5 dakika, E-5 Otoyolu’na 5 dakika, İTÜ Tuzla Kampüsü’ne 7 dakika, Piri Reis Üniversitesi’ne 7 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca proje Tuzla Devlet Hastanesi’ne 8 dakika, Okan Üniversite Hastanesi’ne 10 dakika, İSTMarina AVM’ye 15 dakika, Sabancı Üniversitesi’ne 20 dakika, Özel Koç Okulları’na ise 20 dakika mesafede yer almaktadır.

Adres olarak ise konut projesi İstasyon Mahallesi, Sarraf Sokak. No:2, 34940 Tuzla / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 447 04 44 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Exit mobile version