Kategoriler
Proje Haberleri

Muslu Çayyolu Aralık 2022 tarihinde teslim

Muslu Çayyolu projesi güvenli ve huzurlu yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Muslu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 20.400 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 adet konut bloğu, 48 adet daire ve ayrıca 12 adet villa bulunmaktadır. Konutlar 4 artı 1 ve 5 artı 1 seçeneklere sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Muslu İnşaat güvencesi ile farklı bir tarzda tasarlanan proje 20.400 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde biri 11 diğeri 12 katlı 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 48 adet daire yer almaktadır. Bunun yanı sıra proje kapsamında toplam 12 adet modern villa yer almaktadır. Daireler 4 artı 1, villalar ise 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 196 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 249 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur.

Proje kapsamında açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, yürüyüş parkuru, spor alanı, Fitness salonu ve geniş yeşil alanlar gibi birçok sosyal faaliyet alanı bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Fiber internet ve merkezi uydu sistemi bulunmaktadır. Çamaşır odası, giyinme odası, vestiyer ve ebeveyn banyosu gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Muslu Çayyolu konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Çankaya İlçesi Alacaatlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Süper markete 200 metre, bankalara 2 kilometre, hastanelere 3 kilometre ve üniversiteye 8 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca tren garı 23 kilometre ve havaalanı 56 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Muslu Çayyolu fiyatları ne kadar?

Muslu Çayyolu projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 196 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 6.600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 249 metrekare olan 5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 17.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Proje tesliminin ise Aralık 2022 tarihinde yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (535) 200 02 28 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version