Kategoriler
Proje Haberleri

My Elegance Bulvar sıfır faiz fırsatıyla satışta

My Elegance Bulvar projesi Ankara İli, Keçiören İlçesi’nin gözde yerleşim bölgelerinde Ovacık bölgesinde hayata geçirilmektedir. Konut projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Ayrıca konut projesinde sıfır faizle daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Daire tipleri neler, ödeme planı nasıl, satılık daire fiyatları ne kadar? Proje teslim tarihi ne zaman? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Ovacık konut projesi 48 bin 522 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilmektedir. 48 bin 522 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde 25 katlı iki adet konut bloğuna yer verilmektedir. İki adet konut bloğunda ise toplam 124 adet daire yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde iki farklı konut tipine yer verilmektedir.

Konut projesinde 2+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Elegance Bulvar projesinde 56 adet 2+1 daire ve 68 adet 4+1 daire yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde 54 cadde mağaza ve katta 12 adet ofis yer almaktadır. Projenin her cephesinde, ofis ve iş yerleri yer almaktadır.

2+1 tip daireler brüt 118.55 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 2+1 tip dairelerin net büyüklüğü ise 105.95 metrekare olacak şekilde projelendirilmiştir. 4+1 tip daireler ise brüt 228 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ve ayrıca 4+1 tip dairelerin net büyüklüğü ise 200.75 metrekare olacak şekilde projelendirilmiştir.

25 katlı iki kule bloktan meydana gelen projede ısıtma sistemi yerden ısıtma olacak şekilde projelendirilmiştir. Ayrıca konut projesinde açık otopark, kapalı otopark ve araç şarj üniteleri yer almaktadır.

Bulvar Alışveriş Merkezi (Bulvar AVM)

Konut projesinde yer alan Bulvar AVM projesi Yozgat Bulvarı’na cepheli ve iki cadde arasında yer almaktadır. AVM projesinde, 54 adet ticari ünite yer almaktadır. Bu ticari üniteler açık avm modeliyle projelendirilmiştir. Proje içerisinde yer alan ticari üniteler 30 metrekare ile 130 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdedir. Ticari ünitelerde ayrıca depo alanları da yer almaktadır. 7 metre yükseklikte tasarlanan ticari ünitelerde yüksek olması nedeniyle asma kat yapılması için bir avantaj sunmaktadır.

Konut projesinde açık otopark, kapalı otopark, araç şarj ünitesi, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu yer almaktadır. Ayrıca projede hamam, sauna, buhar odası, oyun alanları, fitness salonu yer almaktadır. Teslim tarihi olarak ise projenin 2024 yılı Aralık ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

My Elegance Bulvar fiyatları ne kadar?

120 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 9 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

228 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 9 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca projede yer alan brüt 36 metrekare dükkanların fiyatları ise 11 milyon TL’den başlamaktadır.

Ödeme planı olarak ise projede yüzde 50 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Kalan tutar ise 12 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı sunulmaktadır.

My Elegance Bulvar nerede yer almaktadır?

My Elegance Bulvar projesi satış ofisi Yayla Mahallesi, Yozgat Bulvarı, No:10 Keçiören / Ankara adresinde yer almaktadır.

Konut projesi Etlik Şehir Hastanesi’ne 12 dakika, Çevre Yolu’na 8 dakika, Forum Ankara AVM’ye 5 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca Antares AVM’ye 9 dakika, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ne 10 dakika, GATA’ya 11 dakika, Spor Kompleksi’ne 4 dakika mesafededir.

Proje Kartaltepe Aqua Park’a 6 dakika, Esenboğa Havaalanı’na 25 dakika ve Sivil Havacılık Lisesi’ne ise 3 dakika mesafede yer almaktadır.

Proje ile ilgili detaylı bilgi için 0536 788 0 123 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Exit mobile version